×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.

Hammare, släggor och yxor

 • Produkter 34
 • Visa Antal:
 • Snickarhammare TS Hultafors

  Snickarhammare TS Hultafors

  Ergonomiskt utformad hammare med tunn stark klys som gör det lättare att komma åt utan att lämna märken. Klysens öppning och vinkel ger bästa möjliga grepp om spiken. Det räfflade skaftet ger ett säkert grepp.
 • Mejselhammare ME Hultafors

  Mejselhammare ME Hultafors

  Blästrat och klarlackat smide, med härdade och planslipade slagytor på båda sidor. Träskaft av hickory. Mejselhammare ME1200 har stålskaft med gummihandtag.
 • Snickarhammare TC Hultafors

  Snickarhammare TC Hultafors

  Ergonomiskt utformad hammare, smidd i ett stycke för ökad tålighet med vibrationsdämpande uretanplugg. Tunn stark klys som går det lättare att komma åt utan att lämna märken. Klysens öppning och vinkel ger bästa möjliga grepp om spiken. Ergonomiskt utformat handtag med tydligt ändstopp ger ett säkert grepp.
 • Gummiklubba GU Hultafors

  Gummiklubba GU Hultafors

  Hammare med skalle av svart massivt gummi med hårdhet (80/90 shore A).
 • Hammare Bahco

  Hammare Bahco

  Klohammare med högglanspolerat stålskaft och greppvänligt, stötabsorberande handtag. Åttkantig nacke och runt huvud. Skaftet klarar en böjkraft på 150 kg på modellerna -16 och -20 oz vid normal användning.
  BAHCO
 • Knoster KS Glasfiber Hultafors

  Knoster KS Glasfiber Hultafors

  Blästrat och klarlackat smide, med härdade fyrkantiga slag i båda ändar. Skaft av glasfiber med gummi inlägg.
 • Penhammare T-block Hultafors

  Penhammare T-block Hultafors

  Ergonomiskt utformad hammare som ökar precisionen och minskar tröttheten. Skallen är fylld med stålkulor som dämpar stöten och minskar rekylen. Motvikten i skaftet bromsar återrotationen. Ergonomiskt utformat handtag för bra grepp längs hela skaftet. Skallen är fylld med stålkulor för att dämpa stöten och minska rekylen. Motvikten i skaftet bromsar återrotationen samt förbättrar balansenoch kontrollen över hammaren.
 • Pryl Bahco

  Pryl Bahco

  Tvåkomponentshandtag med räfflad yta för bästa komfort, grepp och maximal kraftöverföring. Permanent symbol på handtaget för snabb spetsidentifikation. Klinga av helhärdat förkromat högkvalitativt stål och med svartoxiderad spets för bästa precision.
  BAHCO
 • Kulhammare T-block Hultafors

  Kulhammare T-block Hultafors

  Ergonomiskt utformad hammare som ökar precisionen och minskar tröttheten. Skallen är fylld med stålkulor som dämpar stöten och minskar rekylen. Motvikten i skaftet bromsar återrotationen, förbättrar balansen och kontrollen över hammaren.
 • Friluftsyxa H Hultafors

  Friluftsyxa H Hultafors

  En mindre yxa för friluftsliv i skog och mark tillverkad av blästrat och klarlackat smide, som även är lämplig för arbete i trädgården. Träskaftet är svängt och gjort av hickory. Eggskydd ingår. Yxan är handsmidd och tillverkad av svenskt yxstål enligt tradition sedan 1697. Stålet bearbetas med många slag vilket ökar stålets täthet och därmed yxans hållbarhet. Har en tydlig härdzon inom vilken yxan kan slipas om med oförändrad styrka på eggen. Skaftet är tillverkat i hickory och behandlat med linolja.
 • Kulhammare XK Hultafors

  Kulhammare XK Hultafors

  Blästrat och klarlackat smide, med härdade slagytor och smäglad kula. Träskaft av ask
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00