×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.

Olegerade och låglegerade elektroder

 • Produkter 14
 • Visa Antal:
 • Blankdragen Gassvetstråd H44 Mo

  Blankdragen Gassvetstråd H44 Mo

  Blankdragen molybdenlegerad svetstråd för olegererade och legerade stål.
 • Elektrod P 48S Elga

  Elektrod P 48S Elga

  P 48S är en basisk normalutbyteselektrod avsedd för svetsning med likström + pol. Den är speciellt utvecklad med tanke på svetsningsegenskaperna och är mycket mjuk och stabil i ljusbågen. Dessa egenskaper gör elektroden användarvänlig och ger jämna övergångar mot grundmaterialet både i rotsträngar och fyllnadssträngar i alla lägen. P 48S är en typisk allroundelektrod och är idealisk för såväl rörsvetsning som allmänna konstruktioner. Elektroden har låg utgångsfukt och långsam fuktupptagning och är avsedd för svetsning av olegerade, manganlegerade och mikrolegerade stål.
 • Elektrod P 48P Elga

  Elektrod P 48P Elga

  P 48P är en basisk låghydrogenhaltig allströms normalutbyteselektrod med tunt hölje, speciellt utvecklad för svetsning av rör. Den rekommenderas för svetsning av olegerade, manganlegerade och mikrolegerade stål. P 48P har en mycket stabil ljusbåge, vilket ger elektroden stor toleransbox för variationer i spaltöppningar och kantförskjutning. Den är mycket användarvänlig och säker att använda i svåra lägen. Rotsträngar blir jämna och ger en svagt konvex strängprofil. Fyllnads- och täcksträngar lägger sig jämnt mot grundmaterialet. Dessa egenskaper ger minimalt behov av slipning, vilket reducerar miljöproblem med slipdamm och buller. Det ger i slutändan en god produktivitet och sänkta kostnader.
 • Gassvetstråd H-44 MO

  Gassvetstråd H-44 MO

  ELGA H-44 Mo är en blankdragen molybdenlegerad svetstråd för olegerade och låglegerade stål. Tillsättningen av moybden ger ett bredare användningsområde än vanlig H-44 vid exempelvis svetsning av tryckkärl och rör. Lämpligt för SIS stål: 1232, 1305, 1306, 1311, 1312, 1330, 1411, 1412, 1430, 1434, 1435, 2912. Vikt/kartong 5 kg.
 • Elektrod P 48M Elga

  Elektrod P 48M Elga

  P 48M är en basisk låghydrogenhaltig DC+ elektrod avsedd för svetsning av olegerade och höghållfasta stål. Det är en typisk allroundelektrod. Den är speciellt lämpad för svetsning i svåra lägen och för stål med hög halt av föroreningar. Vid omväxlande svetsning i rotsträng och fyllnadssträng går P 48M bra även på DC+ vid rotstäng, vilket undviker onödiga polaritetsbyten. Elektroden ge en stabil ljusbåge och nappar inte. P 48M är optimal för små inverter strömkällor, då den går bra även på lägre ström. Rotsträngar kan svetsas med DC-. P 48M har mycket god slagseghet vid temperaturer ned till -50°C.
 • Kopparbelagd gassvetstråd G4

  Kopparbelagd gassvetstråd G4

  Kopparbelagd molybdenlegerad svetstråd för olegererade och legerade stål.
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00