Grov-/Våt-/Dammsugare/ Skurmaskiner

 • Produkter 38
 • Visa Antal:
 • Grovdammsugare AS2-250ELCP Milwaukee

  Dammklass L, MAK mindre än 1 mg/m³. 3600 l/min luftflöde med 210 mbar sugkraft. Med uttag för elmaskiner. Levereras med 2 x elverktygsadaptrar, dammsugarrör, 2 x förlängningsrör, golvmunstycke, smalt munstycke, filterpåse i fleece, dammsugarpåse och slang 3,5 m x 32 mm.
 • Dammsugarpåse Aero

  Dammsugarpåse av syntetfiber
 • Grovdammsugare Aero 26 Nilfisk

  AERO 26 är kompakt och enkel att använda - det perfekta valet till mindre rengöringsuppgifter på verkstaden eller ute hos kunden. En lättviktsmaskin till medarbetare i industrin, bilbranschen samt bygg- och anläggningssektorn med semiautomatiskt filterrengöringssystem, ergonomisk design och praktisk tillbehörsförvaring.
 • Våt/torr dammsugare M18 Milwaukee

  Kraftfull M18 våt/torr dammsugare på 80 mbar. HEPA-filter samlar 99,97% av luftburna partiklar ner till 0,03 mikron för fin dammuppsamling. Upp till 30 minuter användningstid med ett M18 9.0 Ah batteri. Invändig tillbehör- och slanglagring. Enkelt att ansluta dammsugaren till ett elverktyg. Stapelbar låddesign för ökad portabilitet och enklare lagring. Integrerad blåsfunktion för enkel bortstädning av damm och smuts. Vattentät strömbrytare. Flexibel slang Ø 40mm. Vikt med batteri 5,3 kg. Levereras med smalt och brett munstycke, utan batteri och laddare.
 • Filterpåse Buddy

  Passar till Buddy. 4 påsar + ett våtfilter.
 • Grovdammsugare Buddy

  Nilfisk Buddy är en lätt och kompakt grovdammsugare till alla som vill kunna suga både vått och torrt - i hemmet, verkstaden eller till hobbyn. Finns med 12-liters behållare eller18-liters behållare och är utrustad med ett fleece filterpåssystem - även till fuktig smuts.
 • Dammsugare VP930

  Nilfisk VP930 är en tillförlitlig partner för krävande rengöringsuppdrag på hotell, skolor, kontor och sjukhus. Tålig och stabil med stor dammsugarpåse med en kapacitet på 15 liter. Den smarta designen ger ett optimerat luftflödesmönster och reducerar energiförlusten till ett absolut minimum, vilket gör den till en av världens tystaste professionella dammsugare. Resultatet är en exceptionell sugkraft kombinerat med fantastisk hållbarhet.
 • Industridammsugare Aero 21 PC

  AERO 21 är den minsta i AERO serien i en kompakt design med semiautomatiskt Push&Clean filterrengöringssystem, blåsfunktion och praktisk förvaring av tillbehör. Eluttag för elverktyg med automatisk start/stopp av sugaren på -21 modeller. AERO 21 kan fås med rostfri behållare med robust hjulram och lyfthandtag. AERO 21 håller omgivningen fri från damm samtidigt som ljudnivån är låg.
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00