×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.

Torkpapper och Dispensrar

 • Produkter 37
 • Visa Antal:
 • Papper Basic Mini M1 Universal Tork

  Papper Basic Mini M1 Universal Tork

  Tork Basic 1-lagerspapper passar perfekt för enkla uppgifter, för att torka händerna och när priset är en viktig faktor. Pappret kan användas i Tork® Dispenser Mini Centrummatad – en kompakt och mångsidig lösning för arbetsmiljöer där det är nödvändigt att kunna torka av både händer och ytor.
 • Toalettpapper T4 Universal Tork

  Toalettpapper T4 Universal Tork

  Tork Extra Långt Toalettpapper tillgodoser de grundläggande behoven och ger bra värde för pengarna för toalettutrymmen med låg besöksfrekvens.
 • Papper Basic M2 Universal Tork

  Papper Basic M2 Universal Tork

  Tork Basic Papper 1-lagers passar perfekt för enkla uppgifter, för att torka händerna och när priset är en viktig faktor. Pappret passar i Tork® Dispenser Centrummatad – en mångsidig lösning med hög kapacitet för arbetsmiljöer där det är nödvändigt att kunna torka av både händer och ytor.
 • Hushållspapper Basic Tork

  Hushållspapper Basic Tork

  Tork Basic Köksrulle passar perfekt för enkla uppgifter, för att torka händerna och när priset är en viktig faktor.
 • Pappershandduk H2 Tork

  Pappershandduk H2 Tork

  Erbjud utmärkt handavtorkning och gör det bekvämt för dina besökare med TorkXpress® MjukMultifold Handduk som är skonsam mot huden och har en känsla av hög kvalitet. Dessa handdukar passar i Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk för toalettutrymmen med medelhög besöksfrekvens. Den får plats i små utrymmen och erbjuder dina gäster både komfort och hygien.
 • Toalettpapper T4 Advanced Tork

  Toalettpapper T4 Advanced Tork

  Ge dina besökare samma komfort som hemma med Tork toalettpapper i Advanced-kvalitet. Detta toalettpapper har en effektiv balans mellan kostnad och prestanda för toalettutrymmen med låg besöksfrekvens.
 • Dispenser Mini M1 Tork

  Dispenser Mini M1 Tork

  Tork Dispenser Mini Centrummatad i Elevation design är en kompakt och mångsidig lösning för arbetsmiljöer där det är nödvändigt att kunna torka av både händer och ytor. Torka av ytor snabbt tack vare den obegränsade utmatningsfunktionen som ger användaren möjlighet att ta så mycket som behövs. Elevation dispensrarna har en funktionell och modern design.
 • Avtorkningspapper M2 Advanced Tork

  Avtorkningspapper M2 Advanced Tork

  Tork Avtorkningspapper är ett 1-lagerspapper som passar perfekt för enklare arbeten och för att torka händerna. Pappret passar i Tork® Dispenser Centrummatad – en mångsidig lösning med hög kapacitet för arbetsmiljöer där det är nödvändigt att kunna torka av både händer och ytor.
 • Avtorkningspapper Mini M1 Advanced Tork

  Avtorkningspapper Mini M1 Advanced Tork

  Tork Avtorkningspapper är ett 1-lagerspapper som passar perfekt för enklare arbeten och för att torka händerna. Pappret passari Tork® Dispenser Mini Centrummatad – en kompakt och mångsidig lösning för arbetsmiljöer där det är nödvändigt att kunna torka av både händer och ytor.
 • Dispenser Tvål S1 Tork

  Dispenser Tvål S1 Tork

  Tork Dispenser Flytande Tvål i Elevation design passar utmärkt i toalettutrymmen med hög besöksfrekvens där effektiviteten är viktig. Den kan användas med ett stort urval av Tork hudvårdsprodukter i förslutna flaskor. Elevation dispensrarna har en funktionell och modern design som skapar ett varaktigt intryck på dina besökare.
 • Handduk H2 Premium Tork

  Handduk H2 Premium Tork

  Erbjud utmärkt handavtorkning och gör det bekvämt för dina besökare med stora och mjuka Tork Xpress® Mjuk Multifold Handduk som är skonsam mot huden och har en känsla av hög kvalitet. Dessa handdukar passar i Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk för toalettutrymmen med medelhög besöksfrekvens. Den får plats i små utrymmen och erbjuder dina gäster både komfort och hygien.
 • Toalettpapper Mini Jumborulle T2 Advanced Tork

  Toalettpapper Mini Jumborulle T2 Advanced Tork

  Tork Mini Jumbo Toalettpapperssystem innebär effektivt utnyttjande av tiden och minskade kostnader och erbjuder mycket mer toalettpapper än standardrullar. Tork Mini Jumbo toalettpapper 2-lagers skapar en god balans mellan kostnad och prestanda och är lämpligt för platser med medelhög till hög besöksvolym.
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00