×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.

Dispensrar

 • Produkter 12
 • Visa Antal:
 • Dispenser Mini M1 Tork

  Dispenser Mini M1 Tork

  Tork Dispenser Mini Centrummatad i Elevation design är en kompakt och mångsidig lösning för arbetsmiljöer där det är nödvändigt att kunna torka av både händer och ytor. Torka av ytor snabbt tack vare den obegränsade utmatningsfunktionen som ger användaren möjlighet att ta så mycket som behövs. Elevation dispensrarna har en funktionell och modern design.
 • Dispenser Tvål S1 Tork

  Dispenser Tvål S1 Tork

  Tork Dispenser Flytande Tvål i Elevation design passar utmärkt i toalettutrymmen med hög besöksfrekvens där effektiviteten är viktig. Den kan användas med ett stort urval av Tork hudvårdsprodukter i förslutna flaskor. Elevation dispensrarna har en funktionell och modern design som skapar ett varaktigt intryck på dina besökare.
 • Dispenser handduk kedjevikt H2 Tork

  Dispenser handduk kedjevikt H2 Tork

  Tork Xpress® Dispenser Multifold Handduk i Elevation design är lämplig för miljöer med krav på både komfort och hygien. Denna kompakta och attraktiva dispenser minskar förbrukning och avfall genom utmatning av ett ark i taget. Tork Elevation dispensrar har en funktionell, modern design som skapar ett långvarigt intryck hos dina besökare.
 • Dispenser M2 Tork

  Dispenser M2 Tork

  Tork Centrummatad Dispenser i Elevation design är en mångsidig lösning med hög kapacitet för arbetsmiljöer där det är nödvändigt att kunna torka av både händer och ytor. Torka av ytor snabbt tack vare den obegränsade utmatningsfunktionen som ger användaren möjlighet att ta så mycket som behövs. Elevation dispensrarna har en funktionell och modern design.
 • Dispenser toalettpapper Jumbo T1 Tork

  Dispenser toalettpapper Jumbo T1 Tork

  Tork Dispenser Jumbo Toalettpapper i Elevation design är lämplig för toalettutrymmen med hög besöksfrekvens. Den extra höga kapaciteten minskar tiden för underhåll och garanterar att det alltid finns papper. Tork Elevation dispensrar har en funktionell, modern design som skapar ett långvarigt intryck hos dina besökare.
 • Dispenser toalettpapper mini Jumbo T2 Tork

  Dispenser toalettpapper mini Jumbo T2 Tork

  Tork Dispenser Mini Jumbo Toalettpapper i Elevation design passar perfekt för toalettutrymmen med medelhög till hög besöksfrekvens, där det är viktigt att utnyttja tiden effektivt och hålla kostnaderna låga. Den höga kapaciteten minskar tiden för underhåll och garanterar att det alltid finns papper. Tork Elevation dispensrar har en sömlös, funktionell och modern design som skapar ett långvarigt intryck hos dina besökare.
 • Golvställ W1 Tork

  Golvställ W1 Tork

  Tork Golvställ i Performance design har utvecklats för säkerhet och stabilitet med funktioner för tillförlitlig avrivning och enkel påfyllning. Tork Performance är nästa generation av dispensrar för professionell avtorkning. Rätt kombination av dispensrar och avtorkningspapper kommer att öka produktiviteten och samtidigt minska dina totala förbrukningskostnader.
 • Dispenser handduk på rulle H1 Tork

  Dispenser handduk på rulle H1 Tork

  Tork Matic® Dispenser Handduk på rulle i Elevation design erbjuder enkelt underhåll av toalettutrymmen med hög besöksfrekvens och minskar förbrukningen genom utmatning av ett ark i taget. Tork Elevation dispensrar har en funktionell, modern design som skapar ett långvarigt intryck hos dina besökare.
 • Väggställ Tork

  Väggställ Tork

  Tork Väggställ i Performance design har utvecklats för effektivitet och tillförlitlighet, med enkel funktion för påfyllning och för möjligheten att dra av papper med endast en hand. Tork Performance är nästa generation av dispensrar för professionell avtorkning. Rätt kombination av dispensrar och avtorkningspapper kommer att öka produktiviteten och samtidigt minska dina totala förbrukningskostnader.
 • Handduksskåp 300 Habo

  Handduksskåp 300 Habo

  Handduksskåp av plåt. Extranyckel finns som tillbehör
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00