Värme och komfort

 • Produkter 17
 • Visa Antal:
 • Byggfläkt 2 kW, Novipro

  Byggfläkt med golvstativ och jordad stickpropp. Tre effektlägen: Kalluft/1000 W/2000 W. Justerbar termostatkontroll och överhettningsskydd. Har ett extra greppvanligt handtag och aven ett unikt marksystem med etikett for egendomsmärkning.
  NOVIPRO
 • Oljefylld radiator vägg

  Alla radiatorer är högspänningstestade samt slutkontrollerade för att hålla högsta kvalité och säkerhet. Överhettningsskydd som bryter strömmen vid för högtemperatur. Alla modeller har 2-polig strömbrytare. Godkända av Semko.CE-märkta. IP22. Frostfri mineralolja. Tippskydd.
 • Kupévärmare

  Kupévärmare. Typ: PTC18. Säkerhetsbrytare på undersidan. Väggfäste. Kabellängd: 1.0m
  GG CARAT
 • Fötter till oljefyllda elradiatorer

  Ett par metallfötter. Passar till samtliga oljefyllda element från Termo. Levereras i plastpåse.
 • Oljefylld elradiator

  Reglerområde 5-30°. Temperaturavvikelse: +- 0,5°. Utrustad med överspänningsskydd. Har en röd ljusdiod som indikerar när radiatorn arbetar. Termostathuset är monterat på radiatorns högra sida. Termostatens bredd är 60 mm, vilket ingår i angivna mått. Alla radiatorer är högspänningstestade samt slutkontrollerade för att hålla högsta kvalité och säkerhet. Överhettningsskydd som bryter strömmen vid för högtemperatur. Alla modeller har 2-polig strömbrytare samt frostvakt vid 5°C. Godkända av Semko.CE-märkta. IP22. Frostfri mineralolja. Tippskydd. Väggfästen för fast montering och fötter ingår. Alla modeller är för högermontage. Cirka 60 W per kvadratmeter golvyta. 2 års garanti.
  GG CARAT
 • Värmekontaktor

  Kontaktorserien är absolut brumfri tack vare likströmsmagnetsystem.Montering på DIN-skena alt. skruvfastsättning. Passar även för montage i norm.låda.
 • Termostat T2 IP54

  T2TraceTemp är en elektronisk termostat anpassad för frostskydd och varmhållning av rör. Den är kapslad (IP54) för utanpåliggande montage. Den höga skyddsformen gör T2TraceTemp lämplig för reglering av värmekabel som är förlagd utomhus. Termostaten har 2-polig huvudströmställare och kan belastas med 2,3 kW. En diod lyser när reläet är draget och en när manöverspänning är inkopplad. Termostaten kan ställas in på önskad temperatur från -10/+50°C eller +50/+110°C och är enkel att ställa om mellan de båda temperaturområdena, låg och hög med hjälp av en miniswitch inne i termostaten. Givaren levereras med tre meter siliconkabel som kan förlängas upp till högst 100 m (2x1,5mm²).
 • Termostat elektronisk

  Elektronisk termostat för reglering av värmekabelanläggningar, kylanläggningar, klimatanläggningar och frostskyddsövervakning inom- och utomhus. Funktion: elektronisk termostat med extern givare, för on-off reglering. Termostatens reläkontakt växlar när temperaturen vid givaren sjunker under inställt värde. Detta indikeras av lysdioden på termostatens framsida (gul=arbetsläge). När temperaturen sedan uppnår inställt värde, växlar reläet åter till viloläge. Givaren ligger vattentätt ingjuten i en mässingshylsa (06mm, L25mm). Givarledningen levereras som standard med tre meters längd men kan förlängas till 50m med installationsledning min 2x1mm². Termostaten måste föregås av en brytare för allpolig frånkoppling.
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00