×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.

Cirkulationspumpar och tillbehör

 • Produkter 722
 • Visa Antal:
 • Unionskoppling - med avstängning för pump

  Unionskoppling - med avstängning för pump

  Altech unionskoppling med avstängning för pumpar. Utförande: Mässing , invändig gänga. Levereras komplett med EPDM packning. Levereras i par.
  ALTECH
 • Unionskoppling

  Unionskoppling

  Altech unionskoppling för pumpar. Utförande: Mässing , invändig gänga. Levereras komplett med EPDM packning. Levereras i par.
  ALTECH
 • Cirkulationspump Yonos Pico

  Cirkulationspump Yonos Pico

  Våt högeffektiv cirkulationspump i enkelutförande avsedd för cirkulation av värmevatten. Försedd med permanentmagnetmotor och påbyggd frekvensomformare.
  WILO
 • Drivsida Lowara EBV

  Drivsida Lowara EBV

  Utbytesdrivsida i form av energieffektiv tappvarmvattenpump med permanentmagnetmotor med ECM teknik. Manuell steglös inställning av varvtal. Inbyggt elektronikskydd som stoppar pumpen vid övertemperatur. 2-8 W. Levereras med o-ring, planpackning och distansring för att kunna monteras på pumphus av många olika fabrikat t.ex: Grundfos UP15-14.
  XYLEM
 • Vibrationsdämpare

  Vibrationsdämpare

  Vibrationsdämpare för pump. 100 x 100 x 20 mm. Av gummi.
  ALTECH
 • Cirkulationspump ALPHA2 - enkelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Cirkulationspump ALPHA2 - enkelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Våtlöpande högeffektiv cirkulationspump och injusteringsverktyg för värmesystem tillsammans med ALPHA3 Reader och Grundfos Go Balance (komplettera med ALPHA Reader) . Inbyggd automatisk varvtalsreglering, funktionen AutoAdapt som anpassar kapaciteten efter behovet, tre kurvor för proportionaltryck, tre kurvor för konstanttryck samt tre fasta varvtal. Manöverpanel med intuitiv enknappsstyrning och som på en tydlig LED-display visar aktuell energiförbrukning eller aktuellt flöde. Pumphus av gjutjärn, pumphjul av korrosionsbeständigt material och pumpaxel av keramik. Temperaturområde: 2 °C - 110 °C. Energiklass: EuP-godkänd EEI 0,15. Levereras inklusive isoleringskåpa för värme och exklusive kopplingar.
  GRUNDFOS
 • Cirkualtionspump ALPHA1 - enkelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Cirkualtionspump ALPHA1 - enkelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Våt högeffektiv cirkulationspump i enkelutförande avsedd för cirkulation i värmesystem. Pumpen levereras exkl. kopplingar. Temperaturområde: +2/+110 °C
  GRUNDFOS
 • Cirkulationspump Magna3 - enkelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Cirkulationspump Magna3 - enkelutförande, våt varvtalsreglerad 1-fas

  Cirkulationspump i enkelutförande med automatisk steglös varvtalsreglering och konstant eller proportionell tryckreglering samt funktionerna AUTOadapt,Flowadapt och Flowlimit. Inställning på pump eller via styrenheten/fjärrkontrollen Grundfos GO. Extern styrning och övervakning med hjälp av utbyggnadsmoduler. MAGNA3 har en 4 tums TFT-display med intuitivt och användarvänligt gränssnitt. Manöverpanelen har självförklarande knappar av högkvalitativt silikon för exakt navigation i menystrukturen. Manöverpanelen är utformad för att ge användaren snabb och enkel åtkomst till pump- och kapacitetsdata på plats. Pumphus av elektroforesbehandlat gjutjärn, pumphjul PES och axel av rostfritt stål. Driftstemperatur: -10 °C - 110 °C. 1 x 230V, 50Hz.Samtliga MAGNA3-pumpar uppfyller kraven enligt EuP 2015. Levereras inklusive isoleringskåpor för värmesystem och exklusive kopplingar och motflänsar.
  GRUNDFOS
 • Nippel / Förlängningsnippel

  Nippel / Förlängningsnippel

  Utbytestillbehör för att underlätta vid utbyte av cirkulationspumpar.
  WILO
 • Anslutningskontakt

  Anslutningskontakt

  Anslutningskontakt till Grundfors Alpha-pumpar samt Magna3.
  GRUNDFOS
 • Cirkulationspump Yonos Maxo

  Cirkulationspump Yonos Maxo

  Våt högeffektiv cirkulationspump i enkelutförande. Försedd med permanentmagnetmotor (ECM) och larmutgång.Optimerad hydraulik och påbyggd frekvensomformare för automatisk kapacitetsanpassning.Anslutningsspänning 1~230 V, 50 Hz.
  WILO
 • IF-modul Stratos

  IF-modul Stratos

  Plugg-in modul för extra funktioner.
  WILO
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00