11 Betäckningar och brunnar

 • Produkter 1732
 • Visa Antal:
 • Golvbrunn Oden

  Av PP med vattenlås, sil, klämring och skyddslock.
  PURUS
 • Golvbrunn Brage

  Med sil, klämring och skyddslock. Av PP. Med urtagbart vattenlås Tyr.
  PURUS
 • Golvbrunn med mattpaket, PS 75 MP

  Inklusive sil, klämring, o-ring, skruv. Sidoutlopp. Vattenlås ingår som kan ersättas med luktstopp, rsk 7133875. I träbjälklag monteras golvbrunnen i monteringsplatta RSK 7133828. I betongbjälklag monteras golvbrunnen i Golvbrunnsfixtur RSK 7133915.
 • Purusplattan 300 Multi

  Tillverkad i ABS är anpassad för PURUS golvbrunnar i serien 150 för gjutjärn, plast och i rostfritt utförande. Den är också anpassad för PURUS golvbrunnar i serien 130 för plast och rostfritt utförande med 8 st passbitar för ytterligare höjdjustering 6 mm respesktive 13 mm. För höjdjustering i träbjälklag med CC = 300 mm. Distansringar för gjutjärn, plast och rostfria PURUS golvbrunnar. 4 st täckbrickor för skruvhål. Låsring för golvbrunn. Inbyggt fall på 2°C. Tillverkad i ABS.
  PURUS
 • Golvbrunn Freja

  Lågbyggd golvbrunn 99 mm med 50 sidoutlopp i PEH, demonterbart vattenlås.
  PURUS
 • Monteringsplatta

  Hjälpmedel för montering av golvbrunn i träbjälklag. Monteringsplattan blir genom sina håligheter tillsammans med avjämningsmassan en integrerad del i golvkonstruktionen. Levereras komplett med skruv för fastsättning i träbjälklaget samt skruv för fastsättning av golvbrunnen i monteringsplattan. Enligt gällande Branschregler Säker Vatten ska golvbrunnen monteras i en monteringsplatta i träbjälklag.
 • Monteringsplatta

  Purus monteringsplatta för Purus golvbrunn 150 serie i ABS plast för träbjälklag med vändbar funktion. Medföljande 12 mm distans monteras och avjämningsmassa flyts in mot brunn enligt dagens gällande branschregler när det gäller klinker på träbjälklag. Släta sidan är för vinylgolv och innehåller en lutning in mot golvbrunn. Skruvar medföljer för montering av platta och golvbrunn. När distansringen inte används, så passar alla plastgolvbrunnar i 150-dimension exklusive Saga och Rot. Med distansringen monterad passar följande plastgolvbrunnar: Oden, Brage, Ymer 50, Duschbrunn och Flex.
  PURUS
 • WC-stos GAS 7

  För anslutning slätände: 110 PP / PVC / ljuddämpande plaströr, 110 MA samt 4'' normalrör. WC-Stosen levereras med golvhuv. Med 7 mm sidoförflyttning. Tillåter avloppsröret att sticka upp 12 mm över golvytan.
 • Golvbrunn med mattpaket, PBL 75 MP

  Golvbrunn med mattpaket (sil, klämring, o-ring, skruv). Extra långt bottenutlopp Ø 75 mm. Kapacitet 2,0 liter/sekund. Vattenlås ingår som kan ersättas med luktstopp, rsk 7133875. Extra långt utlopp gör den lämplig för renovering i mellanbjälklag eller i torpargrund där brunnen kan föras genom bjälklaget och kopplas på undersidan. I träbjälkslag monteras golvbrunnen i monteringsplatta rsk 7133828. I betongbjälklag monteras golvbrunnen i Golvbrunnsfixtur, RSK 7133915.
 • Golvbrunn Ymer

  Lågbyggd golvbrunn 99 mm med 75 sidoutlopp i PEH, demonterbart vattenlås.
  PURUS
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00