Oras takduschar och tillbehör

 • Produkter 14
 • Visa Antal:
 • Takduschset Oras Optima Rain shower, 160 c/c

  Oras Optima takduschset Rain shower med termostatblandare för dusch. Användarvänliga vred med temperaturbegränsning och kontroll för Ecoflöde. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter. Handdusch med ecoflöde och flera stråltyper för en komfortabel duschupplevelse. Takdusch och handdusch har antikalk-munstycken. EU standard EN 1111.
  ORAS
 • Takduschset Oras Optima Rain shower

  Oras Optima takduschset Rain shower med termostatblandare för dusch. Användarvänliga vred med temperaturbegränsning och kontroll för Ecoflöde. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter. Handdusch med ecoflöde och flera stråltyper för en komfortabel duschupplevelse. Takdusch och handdusch har antikalk-munstycken. EU standard EN 1111.
  ORAS
 • Takduschset Oras Cubista, 150 c/c

  Takduschset med termostatblandare för dusch, anslutning 150cc med G 3/4" inv.g., lekande mutter med plantätning. Användarvänliga vred med temperaturbegränsning och kontroll för Ecoflöde. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter. Handdusch med 2- stråltyper för en komfortabel duschupplevelse. Takdusch och handdusch är enkla att rengöra tack vare sina antikalk-munstycken.
  ORAS
 • Duschsystem Oras Optima Rain shower

  Duschsystem med termostatblandare för kar/dusch. Användarvänliga vred med temperaturbegränsning och kontroll för Ecoflöde. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter. Handdusch med ecoflöde och flera stråltyper för en komfortabel duschupplevelse. Takdusch och handdusch är enkla att rengöra tack vare sina antikalk-munstycken. 22 mm duschrör. Standard EN-1111.
  ORAS
 • Takduschset Oras Hydra

  Oras Hydra takduschset Duschset bestående av: kalkavvisande takdusch med antikalk sil (Ø 238 mm, inställbar vinkel), duschstång med justerbara väggfästen, omkastare med utloppspip, tvålkopp. Förkromad. (Separat artikel med handdusch).
  ORAS
 • Takdusch Oras Optima Rain shower

  Oras Optima Rain shower takduschhuvud.
  ORAS
 • Duschsystem Oras Esteta, 150 c/c

  Termostatstyrt duschsystem med en stor takdusch och handdusch, 150cc. Rymlig avställningsyta, tillverkad i säkerhetsglas. Användarvänliga vred med temperaturspärr vid 38°, samt omkastare. Oras Hydractiva Style handdusch med tre strållägen: Sensitive (stor och mjuk), Intense (uppiggande) och Pulse (massage). Väggfäste medföljer. Takduschens storlek: 360 mm x 220 mm. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter. Rak anslutning/adapter med föravstängning ingår. Viktig information gällande installation: installeras med hjälp av väggdosor för pex rör i rör med avsättningsmått 150cc. Det är viktigt att hålen i kakelplattorna som omger väggdosorna inte överstiger Ø 65 mm och att medföljande anslutningar/adaptrar för blandaren sticker ut mellan 42-47 mm från färdig väggyta.
  ORAS
 • Duschsystem Oras Esteta med Wellfit funktion, 150 c/c

  Termostatstyrt duschsystem med Wellfit funktion, stor takdusch och handdusch , 150cc. Batteridrift 6 V. Rymlig avställningsyta, tillverkad i säkerhetsglas. Användarvänliga vred med temperaturspärr vid 38°, samt omkastare. Bluetooth anslutning via Oras App ger en tydlig, visuell överblick och gör det mycket enkelt att programmera egna sekvenser. Oras Hydractiva Style handdusch med tre strållägen: Sensitive (stor och mjuk), Intense (uppiggande) och Pulse (massage). Väggfäste medföljer. Takduschens storlek: 360 mm x 220 mm. Blandaren är utrustad med backventiler och smutsfilter. Rak anslutning/adapter med föravstängning ingår. Viktig information gällande installation: installeras med hjälp av väggdosor för pex rör i rör med avsättningsmått 150cc. Det är viktigt att hålen i kakelplattorna som omger väggdosorna inte överstiger Ø 65 mm och att medföljande anslutningar/adaptrar för blandaren sticker ut mellan 42-47 mm från färdig väggyta.
  ORAS
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00