×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.

Knivar

 • Produkter 45
 • Visa Antal:
 • Hantverkarkniv HVK Hultafors

  Hantverkarkniv HVK Hultafors

  Kniv utvecklad och anpassad efter hantverkares behov tillverkad i japanskt knivstål. Unik funktion för att fästa hölstret runt knappen på yrkeskläderna gör att den inte lossnar, samtidigt som den är lätt att ta bort. Knivbladet är tillverkat av 2,5 mm kolstål som härdats till 58–60 HRC. Hantverkarkniv 323662 levereras med papphylsa istället för hölster.
 • VVS-kniv Hultafors

  VVS-kniv Hultafors

  Kniv för rörläggare utformad med en fil som kan användas till att fila bort grader. Unik funktion för att fästa hölstret runt knappen på yrkeskläderna gör att den inte lossnar, samtidigt som den är lätt att ta bort. Knivbladet är tillverkat av Tyskt knivstål, 2,5 mm rostfritt stål som härdats till 57-59 HRC. Eggen är slipad i flera steg med en avslutande bryning på läderskiva. Skaftet och hölstret är tillverkade av extra slagtålig PP-plast. Hölstret passar lika bra i bälte som på knapp. Är bältet tjockt, skär bort den lilla tappen på locket. VVS kniven passar samma hölster som HVK.
 • Hantverkskniv Novipro

  Hantverkskniv Novipro

  Novipro Hantverkskniv. Tillverkad i rostfritt stål, med gummerat greppvänligt handtag. Handtaget har ett hål för slinga/ögla. Kniven levereras med hölster och är anpassad både för knapp och bälte.
  NOVIPRO
 • Brytbladskniv 18 mm Novipro

  Brytbladskniv 18 mm Novipro

  NOVIPRO BRYTBLADSKNIV 18MM inklusive 8 blad. Med upphängningshål och bladmagasin. Justerbart blad i 18 mm bredd. Bladlåsning. Material i zink med gummistruktur för säkert grepp.
  NOVIPRO
 • Sportkniv Outdoor 2000 Mora

  Sportkniv Outdoor 2000 Mora

  Högkvalitativ kniv med profilslipat, multi-funktionellt blad och skaft med mönstrat friktionsgrepp. Klarar allt från finsnickeri till kabelskalning vilket gjort kniven till en favorit bland snickare, elektriker och byggnadsarbetare. Blad av kallvalsatrostfritt specialstål12C27 från Sandvik. Knivslida av plast med följsam läderstropp.
 • Morakniv Flex Rostfri

  Morakniv Flex Rostfri

  Morakniv Flex är given för arbeten där du behöver komma nära underlaget. Tack vare det tunna, flexibla bladet är kniven perfekt för att skära i gummi eller plast, till exempel när det kommer till pluggskallar, silikonfogar eller slangbitar.
 • Knivblad till Novipro universalkniv

  Knivblad till Novipro universalkniv

  NOVIPRO KNIVBLAD - Vändbart trapetsoid blad.
  NOVIPRO
 • Kniv dubbelhölster Hultafors

  Kniv dubbelhölster Hultafors

  Med ett dubbelhölster har du alltid tillgång till de två knivar du använder mest och ditt arbete blir effektivt utfört. Dubbelhölstret är gjort i slagtålig PP-plast som sammanfogats med en nit och ett elastiskt förband. Våra dubbelhölster finns i flera olika kombinationer. När knivarna är utslitna behåller man hölstret och kompletterar med nya knivar. Ett mycket bra sätt att minimera vår klimatpåverkan!
 • Stämkniv STK Hultafors

  Stämkniv STK Hultafors

  Kraftig kniv med V-slipad stämjärnsfunktion. Unik funktion för att fästa hölstret runt knappen på yrkeskläderna gör att den inte lossnar, samtidigt som den är lätt att ta bort. Knivbladet är tillverkat av japanskt knivstål, 3 mm kolstål som härdats till 58-60 HRC. STK passar samma hölster som Grovkniv GK.
 • Universalkniv Novipro

  Universalkniv Novipro

  NOVIPRO UNIVERSALKNIV i zink med indragsbart blad och upphängningshål. Inklusive 1 blad.
  NOVIPRO
 • Slidkniv 711 Mora

  Slidkniv 711 Mora

  Kniv som utvecklats för och tillsammans med krävande yrkesmän inom bygg- och industrisektor. Har mönstrat friktionsgrepp och ergonomiskt utformat skaft som underlättar jobbet och förebygger arbets- och förslitningsskador. Tål slag och har rejält fingerskydd. Blad av kolstål. Svart knivslida av plast. Härdad till HRC 60. Röd färgmarkering på skaftet.
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00