×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
 • Produkter 1068
 • Visa Antal:
 • Buntband

  Buntband

  Novipro Buntband för buntning och fastsättning av kablar, rör och slangar. Tack vare en mängd olika storlekar och bredder kan dessa band användas till i stort sett alla typer av applikationer. De tillverkas av 100 % högkvalitativ polyamid PA 66, som också är enkelt att återvinna. Invändigt räfflad för starkt grepp om buntar. Lätt att applicera antingen manuellteller med ett buntbandsverktyg. Den böjda änden underlättar till ett snabbt montage.
  NOVIPRO
 • Batterier Energizer Ultimate Lithium

  Batterier Energizer Ultimate Lithium

  Inget batteri i världen räcker lika länge som Energizer Ultimate Lithium AA i avancerade apparater såsom exempelvis övervakningssystem, handkontroller till TV-spel och digitala kameror. Batterierna fungerar i extrema temperaturer (från -40°C till 60°C), har upp till 20 års livslängd på hyllan, väger 33% mindre än alkaliska batterier och läcker inte. De är också fria från kvicksilver och kadmium.
 • Tryckströmbrytare

  Tryckströmbrytare

  Danfoss tryckbrytare CS, IP55, CE-märkt med brytare manuell/automatisk 3-pol max 12A G invändig 1/2".
  DANFOSS
 • Batterier Max Plus Energizer

  Batterier Max Plus Energizer

  Max Plus är Energizers bästa alkaliska batteri med hög prestanda för högteknologiska produkter. Max Plus håller kraften i 12 års tid på hyllan och är läckagesäker. Svanenmärkt. (*Garanterad att inte läcka för förbrukade batterier som finns kvar i apparater i upp till två år)
 • Tryckströmbrytare

  Tryckströmbrytare

  Telemecanique XMP-C06C2374N med till-från omkopplare. 3-fas.
 • Batteri Energizer Rech Extreme

  Batteri Energizer Rech Extreme

  Världens första återuppladdningsbara batteriportfölj gjord av 4% återvunna batterier. Varje Energizer Recharge Extreme AA/AAA-batteri kan laddas upp 500 gånger och laddningen håller i upp till 12 månader när batteriet inte används.
 • Tryckströmbrytare

  Tryckströmbrytare

  Tryckströmbrytare med invändig gänga/avstängning.
 • Ficklampa Flash Novipro

  Ficklampa Flash Novipro

  Väldigt kraftfull LED-penna. Robust och extra hög kvalité avsedd för den professionella användaren. Novipro Flash har en koncentrerad och fokuserad ljusstråle som erbjuder ett extremt ljust ljusflöde, möjligt att flytta linsspridningsvinkel 10-70 °. Novipro Flash levereras med en handledsrem och en praktisk bältesväska att bära det tillsammans under arbetet, och har en robust gummi yta för ett ergonomiskt och säkert grepp.
  NOVIPRO
 • Batterier Energizer Lithium, foto

  Batterier Energizer Lithium, foto

  Lithium fotobatteri används till avancerade kameror, IR-detektorer och andra smarta enheter för hemmet.
 • Tryckströmbrytare

  Tryckströmbrytare

  Tryckströmbrytare typ 3-pol för luft och vatten med arbetstryck upp till 6 bar används huvudsakligen för att starta och stoppa kompressorer och pumpanläggningar, men kan även användas för andra ändamål. Justerbart Starttryck utifrån.
 • Ficklampa Flash Pen Novipro

  Ficklampa Flash Pen Novipro

  Väldigt kraftfull LED-penna. Robust och extra hög kvalité avsedd för den professionella användaren. Novipro Flash Pen har en koncentrerad och fokuserad ljusstråle som erbjuder ett extremt ljust ljusflöde på 100 lumen. Ljusstyrkan når upp till 75 meter, möjligt att flytta linsspridningsvinkel 10-70 °. Tekniska specifikationer: CREE XP-G, 300-4000 lux @ 50cm, 2xAAA/1.5V alkaline. Ljusfång 16x148 mm.
  NOVIPRO
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00