×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.
 • Produkter 1090
 • Visa Antal:
 • Batterier Energizer Max

  Batterier Energizer Max

  Max batterier ger långvarig energi med läckagegaranti. Batteriet är designat för att skydda dina enheter såsom ficklampor, trådlösa möss och leksaker mot läckage i upp till 2 år efter full urladdning. Svanenmärkt.
 • Buntband

  Buntband

  Novipro Buntband för buntning och fastsättning av kablar, rör och slangar. Tack vare en mängd olika storlekar och bredder kan dessa band användas till i stort sett alla typer av applikationer. De tillverkas av 100 % högkvalitativ polyamid PA 66, som också är enkelt att återvinna. Invändigt räfflad för starkt grepp om buntar. Lätt att applicera antingen manuellteller med ett buntbandsverktyg. Den böjda änden underlättar till ett snabbt montage.
  NOVIPRO
 • Batterier Energizer Ultimate Lithium

  Batterier Energizer Ultimate Lithium

  Inget batteri i världen räcker lika länge som Energizer Ultimate Lithium AA i avancerade apparater såsom exempelvis övervakningssystem, handkontroller till TV-spel och digitala kameror. Batterierna fungerar i extrema temperaturer (från -40°C till 60°C), har upp till 20 års livslängd på hyllan, väger 33% mindre än alkaliska batterier och läcker inte. De är också fria från kvicksilver och kadmium.
 • Tryckströmbrytare

  Tryckströmbrytare

  Danfoss tryckbrytare CS, IP55, CE-märkt med brytare manuell/automatisk 3-pol max 12A G invändig 1/2".
  DANFOSS
 • Batterier Energizer Eco Advanced

  Batterier Energizer Eco Advanced

  Alkaliskt batteri tillverkat med 4% återvunna batterier. Med lång livslängd som räcker upp till 80% (AA) respektive 60% (AAA) längre än vanliga batterier.
 • Tryckströmbrytare

  Tryckströmbrytare

  Telemecanique XMP-C06C2374N med till-från omkopplare. 3-fas.
 • Batteri Energizer Rech Extreme

  Batteri Energizer Rech Extreme

  Världens första återuppladdningsbara batteriportfölj gjord av 4% återvunna batterier. Varje Energizer Recharge Extreme AA/AAA-batteri kan laddas upp 500 gånger och laddningen håller i upp till 12 månader när batteriet inte används.
 • Arbetsbelysning Nova 20, Novipro

  Arbetsbelysning Nova 20, Novipro

  Novipro Nova är en universiell allorund arbetslampa med både uppladdningsbart batteri och med kabel. Beroende på arbetsuppgiften som skall utföras kan du välja mellan två lägen, första steget ger 800 lumen, andra steget ger dig 1500 lumen med drifttid på 6h och 3h, respektive vid full laddning. Novipro Nova ger dig extremt stark och jämn belysning genom en ny LED-teknik. Arbetslampan är stötsäker och extremt robust. Gjort av diecasted aluminium i en tunn, elegant och kompakt design.
  NOVIPRO
 • Tryckströmbrytare

  Tryckströmbrytare

  Tryckströmbrytare med invändig gänga/avstängning.
 • Batterier Energizer Lithium, foto

  Batterier Energizer Lithium, foto

  Lithium fotobatteri används till avancerade kameror, IR-detektorer och andra smarta enheter för hemmet.
Visa fler
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00