Start

/

Dahlguiden

/

Bli Badplatsen-installatör och öka din försäljning
Dahlguiden

Bli Badplatsen-installatör och öka din försäljning

Varför inte passa på att sälja in all badrumsinredning när du ändå är på plats hos en kund, för att installera rördragningar för vatten och avlopp?

Konceptet Badplatsen är framtaget för att du ska kunna ge din kund inspiration för hela badrumsinredningen. Det består av både en webbplats och en katalog – med just dina avsändaruppgifter på baksidan.

I katalogen Badplatsen kan kunden i lugn och ro välja produkter för sitt badrum. Därefter kan en önskelista laddas ner på badplatsen.se och mejlas direkt till dig. Både katalog och webbplats har pris inklusive moms på samtliga produkter. Det gör det enkelt för kunden att få en bild av kostnaden. Ordern lägger du på Dahl som har alla produkter på hyllan för omgående leverans, monterade och klara. Du lämnar efter dig ett komplett arbete, så kunden kan börja använda sitt badrum direkt. Så fungerar Badplatsen, konceptet som har använts av VVS-installatörer runt om i landet i flera år, i anslutning till badrumsrenoveringar.

Badplatsen i korthet:

• Badrumsprodukter från Sveriges ledande leverantörer – för alla smaker och plånböcker.

• Prissatt och klart – med rekommenderade konsumentpriser, som kan tillämpas på ditt rabattavtal.

• Allt på ett ställe – de flesta produkter finns i lager och du kan få allt material skickat samtidigt.

• Marknadsföring – mikrosajt och en snygg konsument-katalog med dig som avsändare. Gör som hundratals hantverkare, du också: Anmäl dig till Badplatsen och utveckla dina badrumsaffärer. Det ger dig möjlighet till både bättre affärer och större kundnöjdhet.

Registrera dig som Badplatsen-installatör här.

Badplatsen No 12

Badplatsen No 11
Installatör
BadrumBadrum