Start

/

Dahlguiden

/

Specialanpassade mätarbrunnar
Dahlguiden

Specialanpassade mätarbrunnar

Dahl erbjuder kundanpassade mätarbrunnar som prefabriceras enligt kundens önskemål.

Mätarbrunnar

Brunnarna tillverkas av högkvalitativt rörmaterial med ljus insida för bästa arbetsmiljö. De är i standardutförande utrustade med bl.a. nedstigningsstege, förankringspunkter, kabelgenomföringar (2 st) och montagebox, vilket underlättar isärmontage av utrustning efter driftsättning. Brunnarna kan fås i flera storlekar och höjder, förses med olika betäckningar, anpassas för förhöjt vattentryck etc.

Mätarbrunn solid

Såväl ventiler som flödesmätare och andra sensorer kan monteras in i genomgående rörledning inuti brunnen. Innan leverans av färdigmonterad brunn, sker provtryckning av såväl genomgående rörledning som av själva brunnskroppen. För exakt anpassning av brunnshöjden vid nedgrävning,  kan dessa levereras med justerbar höjd på nedstigningsröret. Brunnarna levereras med individuell märkning för bästa spårbarhet och information om hur varje brunn byggts och utrustats.

Mätarbrunn open

För frågor och hjälp gällande vatten-, värme- och flödesmätning samt system för avläsning och mätinsamling hänvisar vi till våra specialistsäljare inom området.

Expertgruppen finns tillgänglig över hela Sverige och nås på följande e-postadress: flodesmatning@dahl.se

Läs mer:

Varje droppe räknas >>

VA SYD tar steget över till smarta vattenmätare och IoT-kommunikation >>

Underlag för prefabricerade mätarbrunnar>>