×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Flödesmätning – varje droppe räknas

  • Att omvandla flöden som spillvatten, avloppsvatten och färskvatten till en avläsningsbar enhet direkt på mätningsplatsen kan vara svårt. Men lugn, vi hjälper dig!

Att omvandla flöden som spillvatten, avloppsvatten och färskvatten till en avläsningsbar enhet direkt på mätningsplatsen är ingen enkel match. Just därför erbjuder Dahl en expertgrupp i ämnet, för kunder inom fastighet, VVS, VA och industri.

 

Att mäta flöden är lika aktuellt inom alla verksamhetsområden. Det är bara flödet och förutsättningarna som ändras, och där kräver varje område sin speciella lösning. Flödesmätning är alltmer en del av energi- eller effektberäkningar. Ofta är även den installerade utrustningen sammankopplad med någon form av registrerande utrustning.

 

På Dahl jobbar vi med mängder av leverantörer och därför kan vi erbjuda den bästa lösningen för varje behov. Det finns många olika mätmetoder och de mätinstrument som används påverkar noggrannheten på de mätvärden som erhålls. Därför är det viktigt att redan i planeringsstadiet definiera behov, likaså att utvärdera möjliga lösningar och system.

 

Via expertgruppen i ämnet får du råd gällande mätutrustning, viktig kringutrustning och genom vår bredd har vi också unika förutsättningar av att tillhandahålla helhetslösningar och färdiga koncept för de mest skiftande mätuppdrag. Expertgruppen finns här för att ge råd, planera system och för att utforma lämplig lösning och funktion.

 

Expertgruppen finns tillgänglig över hela Sverige och nås på följande e-postadress: flodesmatning@dahl.se

 

Läs merMark & VA - lösningar för entreprenad- och anläggningsprojekt

Du kanske också är intresserad av...

  • Geoteknik | Lär dig att nyttja de tekniska egenskaperna hos jord och berg vid planering.
  • Mark & VA – lösningar för entreprenad- och anläggningsprojekt | Är du professionell entreprenör inom Mark & VA? Det är vårt näst största verksamhetsområde. Här finns ett komplett sortiment av produkter och smarta lösningar för bygg- och anläggningsprojekt.
  • Sluttäckning av deponianläggningar | Att sluttäcka deponianläggningar är ett ansvarsfullt arbete som innebär att skydda och återställa naturen. På vår avdelning Geoteknik finns kompetens om både produkt och projekt, vi bistår genom hela processen.
SGDS gruppen AB / Box 11076, 161 11 BROMMA