×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.
Tillbaka

Teknisk Support

Teknisk Support Här får du svar på tekniska frågor om sortimenten Alterna, Altech och Novipro.

Välkommen till teknisk support. Vi besvarar tekniska frågor om sortimentet inom Alterna, Altech och Novipro.

 

Teknisk support hjälper till med information och support gällande de produktvarumärken som utvecklas tillsammans med vårt moderbolag Saint-Gobain. Vi besvarar frågor mellan 08.00 – 16.30.

 

Våra kontaktuppgifter är:

 

Telefon: 020-583 000

E-post: tks@dahl.se

 

 

Vill du veta mer om vårt sortiment?

Alterna

Här hittar du ett komplett sortiment av inredning och tillbehör för badrummet. Alterna erbjuder ett väl utvecklat sortiment av handukstorkar men också duschväggar där vi tagit hänsyn till badrummets ofta utmanande utrymme eller brist på utrymme. Alternas duschväggar kan anpassas i oändlighet och har dessutom en mycket smakfull design. Dessutom erbjuder Alterna smakfulla möbler, bra förvaring och smarta tillbehör.

 

Välkommen att besöka vår webbplats för mer information: www.alternabadrum.se

 

Altech

Tekniska produkter för bra flöde och säker installation, det hittar du inom sortimentet Altech. Här hittar du allt från kopparrör till pumpar och expansionskärl och sortimentet utvecklas kontinuerligt. Sortimentet säljs via Dahls butiker och i eShop.

Novipro

Novipro innefattar det mesta som behövs för en bra installation, allt från handverktyg till silikon och annat material som krävs för tätning och fuktsäkring.

 

Sortimentet säljs via Dahls butiker och i eShop.

 

 

 

 

Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00