Start

/

Utveckla din affär

/

Alterna

Kvalitetslösningar både för proffs och privatpersoner.

Alterna

Europas kanske främsta varumärke inom badrumsinredning heter Alterna. I Alternas sortiment finns det mesta till badrummet som ett omfattande sortiment av duschväggar, handdukstorkar, wc-skålar samt kommoder, högskåp och spegelskåp i olika stil och mått. Dessutom finns en mängd olika tillbehör för att komplettera badrummens funktion.

Kort sagt, Alterna erbjuder allt som behövs för ett komplett badrum. Dessutom är Alternas sortiment framtaget för att också passa installatören med smarta lösningar för en enklare installation. Exempelvis är duschväggen Lusso enkel att justera i höjd vilket gör att väggen lätt går att installera på egen hand. 

Alterna i korthet:

Stort eller litet – badrummet är ett av hemmets viktigaste platser. Det används från morgon till kväll, och ska vara en plats där man kan trivas och må bra. Det tar vi på Alterna Badrum fasta på när vi skapar våra produkter. Med användaren och funktion i fokus, och med stor respekt för kvalitet och miljö, har vi byggt upp et brett sortiment av produkter och enkla lösningar. Dessutom för alla smaker och behov. Det har vi gjort för att du ska kunna skapa ett badrum att trivas i – i dag, i morgon och i många år framöver.