Start

/

Utveckla din affär

/

Prefab

Proffs på avlopp.

Prefab

Knappens fungerar som en naturlig länk mellan beställare och kund. Vi granskar alla ritningsunderlag och ifrågasätter vid behov, vilket säkerställer att du som kund får en produkt som är funktionell, enkel och säker att installera.

Med våra prefabricerade produkter reduceras installations- tiden och du får ett avlopp som är helsvetsat. Det sparar både tid och pengar. Spillet på byggarbetsplatsen minimeras och det påverkar såväl ekonomi som miljö och arbetsmiljö positivt, då en stor del av inköpt material måste slängas vid traditionell installation. 

Knappens Prefab utvecklar och tillverkar produkter för bygg- och VVS-branschen samt övrig industri, för såväl nybyggnationer som ROT-projekt. Vi är marknadsledande inom prefabricerade avloppsgrodor och är kända för vår höga kvalité, precision, leveranssäkerhet och serviceanda.

Vi granskar bygghandlingar/CAD-ritningar och omvandlar dem till produktionsritningar i vår egenutvecklade 3D CAD-applikation. Därefter producerar vi våra avloppsgrodor med mycket hög precision.

Till Knappens hemsida >>