Start

/

Utveckla din affär

/

Badplatsen

Ett marknadsföringskonceptet som hjälper dig att göra mer av din affär.

Badplatsen

Badplatsen – konceptet för att utveckla dina badrumsaffärer

Varför inte passa på att sälja in all badrumsinredning när du ändå är på plats hos en kund, för att installera rördragningar för vatten och avlopp?
Konceptet Badplatsen är framtaget för att du ska kunna ge din kund inspiration för hela badrumsinredningen. Det består av både en webbplats och en katalog – med just dina avsändaruppgifter på baksidan.
I katalogen Badplatsen kan kunden i lugn och ro välja produkter för sitt badrum. Därefter kan en önskelista laddas ner på badplatsen.se och mejlas direkt till dig. Både katalog och webbplats har pris inklusive moms på samtliga produkter. Det gör det enkelt för kunden att få en bild av kostnaden. Ordern lägger du på Dahl som har alla produkter på hyllan för omgående leverans, monterade och klara. Du lämnar efter dig ett komplett arbete, så kunden kan börja använda sitt badrum direkt. Så fungerar Badplatsen, konceptet som har använts av VVS-installatörer runt om i landet i flera år, i anslutning till badrumsrenoveringar.

Till Badplatsen.se >>


Till katalogen >>

Badplatsen i korthet:

Katalogen Badplatsen utkommer varje år och skickas direkt till din verksamhet, med dina egna användaruppgifter på baksidan. På webben finns alla kontakter sorterade på län och ort. Där kan kunden också gå in för att komma i kontakt med en närbelägen VVS-installatör.
Prissatt och klart – rekommenderade konsumentpriser tillämpningsbara på ditt rabattavtal.
Allt på ett ställe – de flesta produkter finns i lager och du kan få allt material skickat samtidigt.
Marknadsföring – webbsida och en snygg konsumentkatalog med dig som avsändare.Gör som hundratals hantverkare, du också: Anmäl dig till Badplatsen och utveckla dina badrumsaffärer. Det ger dig möjlighet till både bättre affärer och större kundnöjdhet.
Vill du bli installatör, anmäl dig här.


Genom Badplatsen får du:


  • En snygg katalog med ett stort urval och komplett sortiment av bland annat badrumsmöbler, wc, badkar och dusch till blandare och tillbehör.


  • Inspirerande bilder som stöttar din kund i sina produktval.


  • Kataloger med dina kontaktuppgifter på baksidan.


  • Du finns som kontakt på webbsidan där kunden kan välja och mejla en önskelista med produkter till dig. Beställningen skickar du till Dahl och dagen efter kan du montera produkterna hos kunden.


  • Badplatsen används också till vissa flerbostadshus, kanske något i ditt närområde.