×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Badplatsen

  • Registrera dig som installatör och hjälp dina kunder med inspiration, utformning och installation av ett komplett badrum genom konceptet Badplatsen.

Badplatsen No10 >>

Badplatsen – konceptet för att utveckla dina badrumsaffärer

Varför inte passa på att sälja in all badrumsinredning när du ändå är på plats hos en kund, för att installera rördragningar för vatten och avlopp? Konceptet Badplatsen är framtaget för att du ska kunna ge din kund inspiration för hela badrumsinredningen. Det består av både en webbplats och en katalog – med just dina avsändaruppgifter på baksidan.

 

I katalogen Badplatsen kan kunden i lugn och ro välja produkter för sitt badrum. Därefter kan en önskelista laddas ner på badplatsen.se och mejlas direkt till dig. Både katalog och webbplats har pris inklusive moms på samtliga produkter. Det gör det enkelt för kunden att få en bild av kostnaden. Ordern lägger du på Dahl som har alla produkter på hyllan för omgående leverans, monterade och klara. Du lämnar efter dig ett komplett arbete, så kunden kan börja använda sitt badrum direkt. Så fungerar Badplatsen, konceptet som har använts av VVS-installatörer runt om i landet i flera år, i anslutning till badrumsrenoveringar.

 

Badplatsen i korthet:

  • Katalogen Badplatsen utkommer varje år och skickas direkt till din verksamhet, med dina egna användaruppgifter på baksidan. På webben finns alla kontakter sorterade på län och ort. Där kan kunden också gå in för att komma i kontakt med en närbelägen VVS-installatör.
  • Prissatt och klart – rekommenderade konsumentpriser tillämpningsbara på ditt rabattavtal.
  • Allt på ett ställe – de flesta produkter finns i lager och du kan få allt material skickat samtidigt.
  • Marknadsföring – webbsida och en snygg konsumentkatalog med dig som avsändare.


Gör som hundratals hantverkare, du också: Anmäl dig till Badplatsen och utveckla dina badrumsaffärer. Det ger dig möjlighet till både bättre affärer och större kundnöjdhet.

 

Vill du bli installatör, anmäl dig här: Badplatsen.

 

Vill du veta mer om hur tjänsten används? – Läs om Söderby rör.

Du kanske också är intresserad av...

SGDS gruppen AB / Box 11076, 161 11 BROMMA