×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Prefab

  • Spara tid och pengar med Dahls Prefablösningar.

För att underlätta för dig som kund kan vi förmontera produktlösningar efter behov. Med en prefabricerad badrumsrenovering sparar du både tid och pengar och underlättar dessutom monteringsarbetet.

Dahl erbjuder en mängd olika prefablösningar. Allt ifrån relativt enkla förmonterade blandare på tvättställ och kapning av kulvert till mer komplexa lösningar som Altech Badrumssystem och Altech Våtrumskassetter.

 

Dahls prefablösningar produceras under kontrollerade former i fabrik vilket säkerställer en hög kvalitet. Vi hjälper dig med dimensionering, projektering och rådgivning kring alla prefabprodukter och lösningar, vilket gör att du kan känna dig trygg med din beställning.

Dahls kundanpassade prefablösningar

Med Altech Våtrumskassetter eller Altech Badrumssystem kan du spara både tid och pengar vid stambyte. Fördelarna är många:

  • Driftsäkra och lättåtkomliga lösningar
  • Minimering av störande rivningsarbeten och logistik
  • Minskade kostnader tack vare tid- och materialbesparingar

 

Altech Våtrumskassetter

 

När du använder Altech Våtrumskassett vid ett stambyte sparar du både tid och pengar och får dessutom en både smart och snygg lösning. Här finns installationerna på plats direkt, med alla rördragningar på ett och samma ställe och utbyggnaden från väggen blir minimal. Stambytet går på så sätt mycket snabbare och smidigare, vilket underlättar för både installatör, fastighetsägare och hyresgäst. Renoveringen blir effektiv och utflyttningstiden för hyresgästen minimeras. Kassetten kan förberedas för anslutning till dusch, tvättställ, tvättmaskin, kök, vattenmätare och handdukstork.

 

Altech Badrumssystem

 

Stambyte och färdigställd badrumsrenovering på 10 dagar. Det är möjligt med hjälp av Altech Badrumssystem. De färdigprojekterade och prefabricerade lösningarna gör att du sparar in på materialkostnader och slipper både avfuktning, asbestsanering, störande rivningsarbeten och långa evakueringar. Driftsäkert och lättåtkomligt genom full access till alla kopplingspunkter.

 

Se filmen om enkelt stambyte med Altech badrumssystem.

 

 

 

Vill du ha mer information om våra prefabriceringar är du välkommen att ringa 08-583 595 00 och fråga efter en säljare inom Prefab.

 

SGDS gruppen AB / Box 11076, 161 11 BROMMA