Start

/

Dahlguiden

/

Altech – noga utvalda produkter för en hållbar vvs-installation
Dahlguiden

Altech

Altech – noga utvalda produkter för en hållbar vvs-installation

Altech erbjuder ett av Sveriges bredaste produktsortiment för tekniska installationer. Här finns produkter för installationsbehov inom vvs, industri, kyla och fastighet. Vårt sortiment omfattar produkter inom installationer för tappvatten, värme, gas och avlopp ‒ funktioner som har många kritiska moment där kvaliteten är avgörande.

För varje produkt i sortimentet säkerställer vi våra högt ställda krav. Det gör vi genom vår erfarenhet och process för produktutveckling, samt vårt kontinuerliga underhåll av befintliga produkterserier. Detta möjliggör även att vi kan erbjuda några av branschens mest omfattande systemgarantier.


Vi erbjuder en effektiv och trygg arbetsprocess. När du arbetar med oss har du direkt tillgång till heltäckande produktinformation, och sortimentet finns även åtkomligt via projekteringsverktyg såsom Magicad och BIMobjects.


Hos oss omfattar begreppet kvalitet mer än den tekniska kvaliteten hos enskilda produkter, vi lägger även stor vikt vid korrekt och väldokumenterad information, miljöbedömningar och certifieringar. Vi vet vad som krävs i byggprojekten. Dessutom ser vi också till att hålla hög produkttillgänglighet för vårt breda sortiment. Vi ser alltid till helheten, där varje enskild produkt är av betydelse för att kunna säkerställa varuflödet i varje projekt. 


Som kund får du tillgång till rätt produkter och dokumentation, i rätt tid och på rätt plats. Vi jobbar aktivt med att följa efterfrågan och utbud. Därmed undviker vi också onödig väntan och fördröjande moment. Det är värdefullt för alla i projektet: konsult, installatör, byggare och fastighetsägare.


Altech.nu hittar du den information du behöver. Vi finns även tillgängliga för råd och information, med en omfattande teknisk support, via vårt expertteam.


Kontaktperson:


Richard Faust


E-post: richard.faust@altech.se


Tel. 072-202 24 43