Tillbaka

Hållbara lösningar för VVS och Infrastruktur för hem och samhälle

Hållbara lösningar för VVS och Infrastruktur för hem och samhälle Optimerar inomhusklimatet för ökad komfort och minskade energikostnader.

 

Uponor presenterar Uponor Smatrix Style

Uponor Smatrix Style är en elegant och tunn rumstermostat som uppfyller högsta krav på design och teknik. Den är utformad för att perfekt passa in i dagens boendemiljöer. Termostaten finns i vitt eller svart.

 

Termostaten är en del i Uponor Smatrix reglersystem för golvvärme och kyla. Uponor Smatrix är ett smart reglersystem, programmerat med Uponors unika patenterade autobalanseringsteknologi. Alla Uponor Smatrix reglercentraler är utrustade med dynamisk automatisk injustering som standard, vilket betyder att det inte längre finns behov av manuell injustering av golvvärmesystemet.

 

Uponor Smatrix optimerar kontinuerligt varje slinga och reagerar på ändrade klimatförhållanden både inomhus och utanför byggnaden. Den justerar och anpassar energitillförseln efter rådande förhållanden och ser till att exakt rätt mängd energi används vid exakt rätt tillfälle för att upprätthålla den önskade rumstemperaturen. Det bidrar till en optimal reglering av temperaturen med maximal komfort och hög energieffektivitet.

 

 

Fördelar:

-  Design möter teknologi
-  Enkelt att installera, ställa in och att styra - ingen manuell injustering
-  Passar perfekt vid både nybyggnation och vid renovering
-  Energibesparing på upp till 20 % tack vare autobalanseringsteknologi
-  Bevakar och anpassar kontinuerligt inomhusklimat
-  Trådlös eller trådbunden styrning
-  Uponor Smatrix App för fjärrstyrning via smartphone eller dator

 

 

 

 

Du kanske också är intresserad av...

Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00