×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Säkra hemmet mot oväntade och dyra vattenskador

Säkra hemmet mot oväntade och dyra vattenskador LK Vattenfelsbrytare WSS är ett flexibelt system med många smarta tillbehör.

Säkra hemmet mot oväntade och dyra vattenskador

En vattenfelsbrytare är ett lika klokt säkerhetsval som jordfelsbrytare. Medan jordfelsbrytaren skyddar hemmet mot skador på grund av elektriska fel, skyddar vattenfelsbrytaren mot vattenskador. LK Vattenfelsbrytare ger snabb upptäckt av droppläckage eller brustna ledningar. Tryggt och säkert!

 

LK Vattenfelsbrytare WSS är ett flexibelt system med många smarta tillbehör. Utgå från något av produktpaketen och bygg ut och anpassa till det hem som ska vattensäkras. Det går också att kombinera delarna till ett helt skräddarsytt system.

 

- Upptäcker, larmar och stänger av

- Kan styras och övervakas mobilt

- Kan kopplas till villalarmet

- Ansluts trådlöst eller trådbundet

- Installeras lätt och smidigt

 

Övervaka och styr på distans

Appen LK AtHome ger dig möjlighet att övervaka systemet via mobil, platta eller dator och till exempel stänga av vattnet på distans. Om något inte står rätt till så larmar appen dig genom pushnotiser. För att använda appen krävs att systemet kompletteras med tillbehöret LK Webserver.

 

Koppla ihop med villalarmet

Tillbehören LK Ingångslänk eller LK Smartplug modul kan användas för att koppla ihop vattenfelsbrytaren med villalarmet. På så sätt kan du styra även vattnet när du larmar på och av hemmet. Allt sker med villalarmets manöverpanel.

 

Prefabricerat vattenmätarskåp med WSS

Vårt prefabricerade vattenmätarskåp med fördelare och vattenmätarkonsol finns nu även med förmonterad LK Vattenfelsbrytare WSS där huvudenhet, motorventil, tryckgivare och manöverpanel ingår. Finns alltid på lager för en snabb och enkel installation i t ex nybyggda hus.

 

Vid vattenautomaten på kontoret

LK Automat är ett produktpaket som kan användas på ställen som är utsatta och där man snabbt vill upptäcka ett eventuellt läckage, till exempel vid en vattenautomat eller kaffemaskin på jobbet. Det innehåller en huvudenhet, en motorventil G15 och en sensor och kan såklart byggas på med fler sensorer för att täcka en större yta.

 

 

 '

 

 

 

Du kanske också är intresserad av...

SGDS gruppen AB / Box 11076, 161 11 BROMMA