×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Altech - Ett noga utvalt kvalitetsortiment för hållbara VVS-installationer.

Altech - Ett noga utvalt kvalitetsortiment för hållbara VVS-installationer.

Altech erbjuder Sveriges bredaste produktsortiment för tekniska installationer. I sortimentet finns det mesta för olika installationsbehov, oavsett om det handlar om en badrumsinstallation, industri- eller fastighetsservice. Inom Altech finns sortiment för de flesta flöden som gas, tappvatten, kyla och avlopp. Detta är också funktioner som har många kritiska moment – där kvalitet är avgörande.

 

Vi månar om en effektiv arbetsprocess där vi via våra produkter ger våra kunder möjlighet att jobba effektivt, varför vi även inkluderar tillgänglighet och produktutbud i begreppet kvalitet. Vi erbjuder ett stort återförsäljarnät; förutom på webben finns vårt sortiment i cirka 80 butiker över hela landet samt på ett stort centrallager där de flesta produkter finns på hyllan för omgående leverans. Våra kunder ska ha tillgång till rätt produkt, i rätt tid och på rätt plats. Därför jobbar vi aktivt för att följa efterfrågan och utbud, och därmed undvika onödig väntan och fördröjande moment. Det är värdefullt för alla i projektet: byggare, installatörer och fastighetsägare.

 

Har du frågor om en Altech produkt eller behöver hjälp i ett projekt? Välkommen att kontakta Teknisk Support som hjälper till medföljande:

Tekniska / teoretiska frågor

Garanti & reklamationsärenden

Produktutveckling

Tester & kontroller:

- Varuprovstester

- Kundtester

- Garantikontroller

- CAD-Ritning förläggningsskisser - Altech golvvärme

- Projektering Altech

- Expansionskärl

- Projektering Altech Radiatorer

- Produkt support Altech Biokem

 

Telefonnummer: 020-583 000

Mail: tks@dahl.se

 

 

Du kanske också är intresserad av...

SGDS gruppen AB / Box 11076, 161 11 BROMMA