×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Grundfos presenterar den nya generationen cirkulationspumpar: ALPHA1, ALPHA2 och ALPHA3

  • Cirkulationspumpar som passar ditt behov.

Oavsett om det gäller en enkel lösning eller mer krävande applikationer, finns det en cirkulationspump som passar ditt behov. Med Grundfos populära ALPHA-serie får du dessutom energieffektiva lösningar och oöverträffad prestanda.

Låt oss presentera de olika ALPHA-modellerna:

ALPHA1 är ett prisvärt alternativ för vattenburna värmesystem. Du får en energieffektiv pump till ett överkomligt pris. Energiförbrukningen kan reduceras upp till 80 % jämfört med traditionella pumpar. Med grundläggande driftlägen och en enkel pumpdisplay är ALPHA1 lätt att installera och använda.

Alpha1

ALPHA2 är en av marknadens energisnålaste cirkulationspumpar. Nu kan du även enkelt justera in värmesystemet med hjälp av pumpen, en ALPHA Reader och appen Grundfos GO Balance. Appen vägleder dig genom varje steg i processen, vilket sparar tid och underlättar dokumentation – smidigt eller hur?

Alpha2

ALPHA3 är Grundfos första cirkulationspump med Bluetooth-anslutning och en av marknadens energisnålaste cirkulationspumpar. Via Bluetooth kan du kommunicera med appen Grundfos GO Remote och ställa in och övervaka pumpkonfigurationen istället för på pumpens display – mycket användbart i trånga utrymmen. Dessutom får du vägledning under installationen då appen anger de bästa alternativen. ALPHA3 har även inbyggd injustering för smidig och enkel injustering av värmesystem.

Alpha3

Apparna Grundfos GO

Grundfos har utvecklat två smarta appar. Med appen Grundfos GO Remote kan du ställa in och övervaka dina pumpar i din smartphone och med appen GO Balance kan du enkelt justera in radiator- och golvvärmesystem. Båda apparna finns att ladda ned på App Store och Google Play.

 

 

 

Du kanske också är intresserad av...

SGDS gruppen AB / Box 11076, 161 11 BROMMA