×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Information från Dahl

Information från Dahl Till våra kunder, leverantörer och andra intressenter med anledning av covid-19

Till våra kunder, leverantörer och andra intressenter med anledning av pandemin covid-19

Uppdaterat: 2020-04-09

 

Vvs och va är samhällskritiskt vilket blir påtagligt under rådande samhällssituation. De senaste veckorna har vi bland annat bistått kunder som arbetat dygnet runt för att bygga upp extra vårdplatser på olika platser i landet. Ett exempel på en sådan byggnation är fältsjukhuset i Stockholmsmässans lokaler i Älvsjö.

 

Våra fantastiska medarbetare har under veckor tagit initiativ till att stötta vården med material som behövs där. Det gäller såväl skyddshandskar som handsprit samt andra förnödenheter. Därför har vi under en period slutat att sälja dessa produkter – vi skänker dem i stället till vården.

 

Vi har fortsatt god tillgänglighet och leveransförmåga. Självfallet följer vi utvecklingen mycket nära och står i daglig kontakt med våra leverantörer. Centrallagret är i full drift trots en något ökad sjukfrånvaro, likt det vi ser i samhället i stort.

 

Våra butiker är öppna och vi har infört en rad åtgärder i syfte att minska risken för smittspridning. Vi vill särskilt uppmana våra kunder till fortsatt användning av våra digitala logistiktjänster. Det medför färre fysiska kontakter och bidrar till att minska risken för smittspridning. 

 

Appen
Dahls app tillåter självscanning med egen telefon i alla butiker och automatisk utcheckning utan att behöva passera kassan.

ButiksExpress
ButiksExpress för upphämtning ger våra kunder möjlighet att beställa från butikens sortiment, online eller via telefon. Godset kan hämtas färdigpackat i butik inom 60 minuter. Tjänsten är nu avgiftsfri fram till 2020-06-30.

Packat & Klart
Packat & Klart för upphämtning ger våra kunder möjlighet att beställa från centrallagrets hela sortiment, online eller via telefon. Godset kan hämtas färdigpackat i butik dagen efter beställning. Tjänsten är avgiftsfri.

 

Göran Dahlin
Vd Dahl Sverige AB

SGDS gruppen AB / Box 11076, 161 11 BROMMA