Tillbaka

Information från Dahl

Information från Dahl Till våra kunder, leverantörer och andra intressenter med anledning av covid-19

Till våra kunder, leverantörer och andra intressenter med anledning av pandemin covid-19

Uppdaterat 2020-03-26

 

Vår leveransförmåga är trots virusspridningen och dess effekter på vårt samhälle, och världen, fortsatt god. Både centrallager och butiker är i full drift. Vi inför löpande alla rekommenderade åtgärder i syfte att begränsa smittspridning med omtanke om vår personal, våra kunder och samhället i stort. Samtidigt ser vi till att hålla verksamheten i gång på bästa möjliga sätt.

 

Situationen i södra Europa har inte påverkat vår tillgänglighet. Vi har regelbunden kontakt med våra leverantörer och beredskap för alternativa leverantörsflöden. Vi har även löpande kontakt med samtliga aktörer inom vår logistik för att minimera påverkan avseende tid och kostnader.

 

Varuförsörjningen till butik är opåverkad. Centrallagret har extra kapacitet beträffande lagerhållningen. Kunder ombedes med anledning av rådande situation till längre framförhållning och att primärt täcka aktuella behov och inte långsiktiga. Detta av hänsyn till samhällets alla akuta etableringar.

 

Vidare har vi för avsikt att återkomma så fort vi får vetskap om förhållanden eller omständigheter som kan tänkas vara av betydelse för leveranser till våra kunder. Vi uppmanar fortsatt att använda våra digitala logistiktjänster som medför färre fysiska kontakter och högre flexibilitet.

 

Göran Dahlin
Vd Dahl Sverige AB

 

Appen
Tillåter självscanning med egen telefon i alla butiker och automatisk utcheckning utan att behöva passera kassan.

Butiksexpress
För upphämtning ger våra kunder möjlighet att beställa från butikens sortiment, online eller via telefon. Godset kan hämtas färdigpackat i butik inom 60 minuter. Tjänsten är nu avgiftsfri!

Packat och klart
För upphämtning ger våra kunder möjlighet att beställa från centrallagrets hela sortiment, online eller via telefon. Godset kan hämtas färdigpackat i butik dagen efter beställning. Tjänsten är avgiftsfri.

 

 

Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00