×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Det är enkelt att göra affärer med Danfoss

Det är enkelt att göra affärer med Danfoss Med kvalitetsprodukter och lättillgängliga produktguider kan Danfoss hjälpa dig att utnyttja arbetsdagen till max.

Det är enkelt att göra affärer med Danfoss. Med kvalitetsprodukter och lättillgängliga produktguider kan vi hjälpa dig att utnyttja arbetsdagen till max. Du hittar enkelt rätt produkt och kan snabbt fortsätta med dagens övriga arbetsuppgifter. Kvaliteten kan göra hela skillnaden. Vi strävar efter att förenkla din dag med högkvalitativa produkter som du kan lita på. 

 

Lita på oss – vi har 75 års erfarenhet

I nästan hundra år har vi arbetat med att utveckla termostater och ventiler för att erbjuda familjer över hela världen den bästa inomhuskomforten. År 1943 uppfann vi den allra första termostatventilen och idag värms över 40 miljoner hem med hjälp av vår teknik. Vi erbjuder en 5-års garanti (som kan förlängas till 10 år) på alla våra radiatortermostater och –ventiler så att du kan erbjuda dina kunder bästa möjliga service och komfort. Läs mer här>>

 

Danfoss Product Store

Danfoss Product Store är vår digitala produktkatalog. I Product Store hittar du produktinformation, bilder och teknisk information om våra produkter. Dessutom har du möjlighet att jämföra produkter för att kunna se vilken produkt som passar bäst för just dig. Hemsidan och den digitala produktkatalogen finns tillgänglig för dig dygnet runt och du har åtkomst från alla enheter – dator, surfplatta eller smartphone. Här hittar du Product Store.

 

Om du stöter på några frågor eller tekniska utmaningar – kontakta oss:
Danfoss kundservice:
010-888 74 00
kundservice.se@danfoss.com

 

 

 

SGDS gruppen AB / Box 11076, 161 11 BROMMA