×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Framtidens pumpteknik

Framtidens pumpteknik Wilo har lösningar för bland annat cirkulation, tryckstegring och avlopp

Cirkulationspumpar för fastigheter och flerfamiljshus

WILO erbjuder två olika modeller när det gäller cirkulation av värme, kyla och VVC i fastigheter och flerfamiljshus – Yonos MAXO och Stratos MAXO. Yonos MAXO är standardmodellen och Stratos MAXO är premiummodellen där man rent visuellt kan se skillnad på dem men den stora skillnaden finns inuti pumparna.

Är du ute efter en pump som bara ska göra jobbet så väljer du Yonos MAXO men behöver du ha extern styrning eller kommunikation med överordnat system så tar du Stratos MAXO. Båda modellerna finns givetvis lagerlagda på Dahl.

 

Yonos MAXO – Den kompakta standardpumpen för kommersiella byggnader

Den högeffektiva pumpen Wilo-Yonos MAXO är perfekt lämpad som kompakt standardpump för kommersiella byggnader med HVAC-användning. Tack vare grundinställningarna och grundfunktionerna med tre driftsätt och den gröna knappen är pumpen mycket enkel att ställa in och använda. Med hjälp av Wilo-Connect-modulen kan pumpen utökas med ytterligare intelligenta funktioner.

 

Stratos MAXO – Smart-pumpen för kommersiella byggnader med fastighetsautomation

Med optimerade och innovativa energisparfunktioner sätter Wilo-Stratos MAXO nya standarder vad gäller energieffektivitet för kommersiella HVAC- och tappvattenanläggningar. Dess enastående användarvänlighet gör manövrering av pumpen lättare än någonsin för dig.

 

 

 

Du kanske också är intresserad av...

SGDS gruppen AB / Box 11076, 161 11 BROMMA