×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Maskiner och verktyg för proffs

Maskiner och verktyg för proffs

REMS – 111 år på toppen av de tekniska framstegen.

REMS är känd som en ledande tillverkare av maskiner och verktyg för rörbearbetning. Man utvecklar och producerar alla sina kvalitetsverktyg på en högmodern fabrik i Tyskland där utvecklingen aldrig står stilla och man lever efter mottot REMS måsta vara bättre!

 

REMS – Made in Germany.

 

REMS är t.ex. känd för sina universella pressmaskiner ock pressbackar som alla produceras på egen fabrik. Metalldelarna härdas på fabrikens eget härderi och bearbetas på högmoderna CNC maskiner vilket ger en överlägsen kvalitet och precision som resulterar i lång hållbarhet och säkerhet vid användning samt möjlighet att kunna leverera pressutrustning till alla vanliga pressmuffsystem.

Dessutom levererar REMS allt från t.ex. manuella och elektriska röravskärare till frysmaskiner och elektroniskt styrd provtryckningsutrustning.

 

REMS 22V Technology

Senast har REMS nya serie av batteridrivna 22V Technology maskiner med hög prestanda och låg vikt kommit på marknaden. Serien omfattar mycket av de maskiner som rörmokaren använder dagligen som t.ex. Pressmaskiner i alla storlekar, Handhållen gängmaskin, Tigersåg, Rörkapningsmaskin och handhållen bockmaskin – nu alla batteridrivna med 22V Technology för stor flexibilitet på bygget.

 

REMS – For Professionals.

 

 

Du kanske också är intresserad av...

SGDS gruppen AB / Box 11076, 161 11 BROMMA