×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Badplatsen – önskelistan för ett nytt badrum

  • Badrumsrenovering handlar om många val för slutkunden, utrymmet ska andvändas rätt och slutligen ska det inredas. Led din kund genom hela renoveringen, använd Badplatsen.
  • Badrumsrenovering handlar om många val för slutkunden, utrymmet ska andvändas rätt och slutligen ska det inredas. Led din kund genom hela renoveringen, använd Badplatsen.

Kent Eriksson på Söderby rör är en av alla installatörer som använder konceptet Badplatsen inför badrumsrenoveringar. Det funkar både som inspiration och katalog inför kundens beslut om produktval

Badrumsrenovering är inte enkelt för konsumenten. Ett av husets viktigaste utrymmen blir upptaget under en tid, någon ska göra jobbet, utrymmet ska planeras smart och produkter ska köpas in så att rummet fungerar och upplevs precis som kunden tänkt sig.

 

I centrum av allt detta står du. Du ska hjälpa kunden få det rum som önskas så ta hjälp av konceptet Badplatsen precis som Kent Eriksson på Söderby rör.  Badplatsen är både en katalog och en hemsida -  med dig som avsändare!

 

Inspirera med fina bilder i tryckt katalog och på webb

Kent Eriksson äger och driver Söderby Rör i Uppsala och varje år genomför dom ett femtontal badrumsrenoveringar. Kent har jobbat med konceptet Badplatsen i cirka tre år och det fungerar bra.

 

– I stället för att kunderna ska sitta och googla runt på olika hemsidor inför sina produktval till nya badrummet sätter jag Badplatsens katalog i händerna på dem. Jag garanterar att minst sju av tio hittar precis det de vill ha i Badplatsen vilket gör att allt blir mycket enklare – både för kunden och för mig, säger Kent Eriksson.

 

Kunden mejlar sin beställningslista

I Badplatsen hittar kunden oftast de möbler och tillbehör de vill ha. I katalogen eller på webben kan de bocka för sina val och samtidigt se vad de kostar så att de får en klar bild över det sammantagna priset.

 

– Sedan kan de mejla sin lista till mig och jag mejlar den vidare till Dahl som plockar fram alla produkter. Otroligt enkelt och bekvämt, säger Kent Eriksson.

 

Kent Eriksson betonar också att de varor som finns i katalogen är av hög kvalitet.

 

Kent Eriksson erkänner att han egentligen är rätt kritisk till koncept som olika leverantörer tillhandahåller.

 

– Jag är en sur jävel, men jag måste erkänna att Badplatsen är ett väldigt bra koncept som gör allting så mycket enklare både för mig och för kunden, avslutar Kent.

 

Gör som Kent, anmäl dig till Badplatsen på www.badplatsen.se/installator

 

Vill du läsa hela artikeln? Den finns att läsa på webben i detta nummer av vår kundtidning TRYCK.  

 

 

Du kanske också är intresserad av...

Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00