×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.
Tillbaka

Automatisk stamreglering för tvårörsvärmesystem

Automatisk stamreglering för tvårörsvärmesystem Det är enkelt att göra affärer med Danfoss.

Det är enkelt att göra affärer med Danfoss. Med kvalitetsprodukter och lättillgängliga produktguider kan vi hjälpa dig att utnyttja arbetsdagen till max. Du hittar enkelt rätt produkt och kan snabbt fortsätta med dagens övriga arbetsuppgifter. Kvaliteten kan göra hela skillnaden. Vi strävar efter att förenkla din dag med högkvalitativa produkter som du kan lita på. 

 

Automatisk stamreglering för tvårörsvärmesystem

Varje dag arbetar du för att leverera professionella lösningar och tjänster till dina kunder. Samtidigt arbetar vi på Danfoss för att hitta morgondagens energieffektiva lösningar. Smarta tekniska uppfinningar och utmärkt ingenjörskonst kan hjälpa till att uppfylla de allt större behoven av optimerad infrastruktur och energieffektivitet samtidigt som vi får ett bättre inomhusklimat för både arbete och boende. 
 

Om vi till exempel tänker på alla dessa tvårörsvärmesystem som finns i hyreshus, skolor, kontor och andra byggnader, så är upp till 80–90 % av dem ineffektiva. De slösar med värdefull energi och får hyresgästerna att klaga. Vi vet hur man förbättrar effektiviteten med upp till 20 %, hur man skapar ett ljudlöst system med jämn värmefördelning och vi vet dessutom hur man fördelar värmekostnaderna på ett rättvist sätt. 

 

Lösningen på alla dessa problem är automatisk stamreglering med våra ASV-produkter. Tillsammans med våra välkända radiatortermostater har vi en enkel och effektiv lösning som redan i många år visat sig fungera väl och som löpande vidareutvecklats för att uppfylla dina förväntningar under många år framöver. 
 

Danfoss ASV har funnits på marknaden i omkring 30 år och våra radiatortermostater i över 70 år. Båda produkterna förbättras kontinuerligt för att uppfylla föränderliga marknads- och kundbehov. 

 

Lär dig mer genom att kolla på fem korta filmer om automatisk stamreglering:

Spara enerigi med Danfoss automatiska balanseringsventiler  >>

Allt du behöver veta om hydronisk balans  >>

Automatiska balanseringslösningar  >>

Danfoss ASV-PV funktioner  >>

Den optimala lösningen för tvårörs värmesystem  >>

 

Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00