×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.

Råttstopp

 • Produkter 7
 • Visa Antal:
 • Montagestång

  Montagestång

  Montagestång för installation av råttstopp i rens- och inspektionsbrunnar. I brunnar djupare än 1 meter kan råttstoppet monteras med montagestång, längd 1 meter. Montagestången kan förlängas med förlängningsröret rsk 2632635, längd 1 meter per rör.
 • Råttstopp TX11 Universal

  Råttstopp TX11 Universal

  För betong-/PVC-rör. Serie med VA-godkända råttstopp/råttsäkringar. Råttstoppet är tillverkat av rostfritt betsat stål, AISI 316. Monteringen av råttstoppet är enkelt och kan göras från marken med en montagestång oavsett djup. Alla råttstopp har öppen botten, så att det inte uppstår några hinder i brunnens bottenränna. Råttstoppet är utrustat med avtagbara vändbara spjäll, så att det kan installeras både på inlopps- och utloppssidan.
 • Förlängningsrör

  Förlängningsrör

  Förlängningsrör för installationen av råttstopp i rens- och inspektionsbrunnar. I brunnar djupare än 1 meter kan montagestången, rsk 2632634, förlängas med förlängningsrör på 1 meter per rör. Flera förlängningsrör kan monteras efter varandra till den önskade längden uppnås.
 • Råttstopp TX11 Universal Mini

  Råttstopp TX11 Universal Mini

  För betong-/PVC-rör. Serie med VA-godkända råttstopp/råttsäkringar. Råttstoppet är tillverkat av rostfritt betsat stål, AISI 316. Monteringen av råttstoppet är enkelt och kan göras från marken med en montagestång oavsett djup. Alla råttstopp har öppen botten, så att det inte uppstår några hinder i brunnens bottenränna. Råttstoppet är utrustat med avtagbara vändbara spjäll, så att det kan installeras både på inlopps- och utloppssidan. Material i syrafast stål.
 • Kontrollverktyg KS-16

  Kontrollverktyg KS-16

  Används för att kontrollera spjällens funktion i samband med installationen av ett råttstopp.
leverantorer_2018/leverantorer_2019/2019-015 Votec_dahl.se_Banner_1170x240px_2019.jpg
Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00