×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Danfoss Installer Life – helt enkelt

Danfoss Installer Life – helt enkelt Det konstanta trycket. Uppdateringarna som aldrig tycks ta slut. Brist på tid att kunna möta förväntningarna. Vi förstår. Därför har vi tagit oss an uppdraget att göra ditt liv som installatör enklare.

Installer Life kan du hitta bra material som förenklar din arbetsdag. Allt ifrån installationsvideos till nyheter om de senaste trenderna, användbara utbildningar och en smart "produktletare". Allt finns där! Installer Life är tillgängligt dygnet runt, var som helst när som helst. Allt du behöver är din smartphone.

 

I ärlighetens namn är inte allt på Installer Life perfekt. Inte än. Det vet vi. För att göra Installer Life bättre behöver vi dig och dina kollegor som kan testa plattformen och berätta för oss vad ni tycker, vad ni gillar – men kanske viktigast av allt: Vad ni saknar. Det är du som är experten och vi vill hjälpa dig och stötta dig.

 

Häng med oss – hjälp oss att hitta bättre sätt för att underlätta din arbetsdag så mycket som möjligt.

 

Ps. Kom ihåg att kolla in videon där dina kollegor har huvudrollen:

Danfoss Installer Life – helt enkelt - YouTube

 

Danfoss Optimal 2

Behöver dina kunder hjälp med att optimera sitt värmesystem? Du som är installatör kan effektivisera hela värmesystemet för din kund på egen hand genom att använda dig av Optimal 2.

 

Ett värmesystem i en byggnad består av många olika komponenter. För att få ett så effektivt värmesystem som möjligt bör man se över systemet i hela byggnaden - från undercentral till radiatortermostater. Detta går enkelt att åtgärda genom att använda Danfoss injusteringsmetod. Följ länkarna nedan för att ta reda på mer eller hör av dig till oss så berättar vi mer.

 

Varför Danfoss Optimal 2?

 

Om du stöter på några frågor eller tekniska utmaningar – kontakta oss:

Danfoss kundservice
Tel: 010-888 74 00
E-post: kundservice.se@danfoss.com

 

 

SGDS gruppen AB / Box 11076, 161 11 BROMMA