×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.
Tillbaka

Geberit har kompletta lösningar för moderna badrum

  • Perfekta lösningar för lätta väggkonstruktioner för nästan alla byggsituationer

Geberit har kompletta lösningar för moderna badrum

Geberit har länge varit kända för sina högkvalitativa och tillförlitliga inbyggnadsfixturer. Visste du att den inbyggda tekniken har använts med framgång i över 50 år? Och att över 60 miljoner fixturer från Geberit har installerats världen över genom åren?

 

Inbyggnadsfixturerna finns i serierna Sigma och Omega och i flera olika utföranden som alla har det gemensamt att de monteras snabbt och lätt. Läs mer här.

 

Duofix Miljöbild

 

Ifö Spira Rimfree – toalett helt utan spolkant

Ifö Spira Rimfree saknar helt spolkant. Det gör toaletten mer hygienisk och lättstädad. Utan spolkant har smuts och bakterier ingenstans att gömma sig. Eftersom Ifö Spira kan monteras med bultavstånd 180 eller 230 mm så är den dessutom väldigt flexibel. Ifö Spira har den extra jämna och rengöringsvänliga glasyren Ifö Clean där smuts och kalk har svårt att få fäste. Läs mer här.

 

Rimfree

 

Spolplattor fria från fingeravtryck
Till inbyggnadsfixturerna finns snygga, tåliga och slitstarka spolplattor i olika färg, form och design. En nyhet är spolplattor där fingeravtryck inte syns tack vare en easy-to-clean-beläggning som också gör spolplattorna enkla att rengöra. De finns i serierna Sigma10, 20 och 30. Sigma spolplattor passar till Sigma inbyggnadsfixturer och Omega passar till Omega inbyggnadsfixturer – för att göra det enkelt att välja rätt.

 

 DuoFresh

 

Frisk luft åt alla

En annan nyhet är Geberit DuoFresh luktutsugningsmodul som kan monteras med alla Sigma-fixturer och dessutom kan installeras i efterhand.

 

Modulen fångar lukter direkt i WC-stolen, luften renas med ett keramiskt bikakefilter dolt bakom spolplattan och släpps sedan tillbaka ut i badrummet. Systemet fungerar oberoende av andra ventilationssystem. Modulen finns i olika utföranden - exempelvis där luktutsugningen startar automatiskt när man sätter sig på toaletten och med inbyggd LED-belysning som visar vägen till toaletten så att du slipper tända på natten. DuoFresh-stav ger fräsch lukt och färg vid varje spolning. DuoFresh-modulen sätts in i servicetunneln och därefter monteras valfri spolplatta ur serien Sigma01, 10, 20, 21, 30 eller 50. Modulen kräver 230V/12V DC eltillförsel.

 

 

 

Spolplatta

 

 Se fler urval av Geberits spolplattor här.

 

 

 

 

 

 

Du kanske också är intresserad av...

Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00