×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Låt oss presentera Isiflos kopplingssortiment.

  • Din kompletta kopplingsleverantör.

Mässing

Isiflos mässingskoppling är en koppling med hög kvalitet och flexibilitet. Den finns i dimension 16-90 mm Ø och passar alla typer av rör. Förutom standarddimensioner så finns Isiflos mässingskoppling även i ett flertal udda kombinationer som du inte kan hitta någon annanstans. I takt med att materialen i plaströren blir allt hårdare ställs högre krav på kopplingarna och detta gäller exempelvis PE100 som blir allt vanligare på marknaden. Isiflos konstruktion av mässingskopplingen löser denna
utmaning på ett snabbt och säkert sätt.


Mässingskopplingen är tillverkad i mässingslegeringen CW625 vilket gör produkten korrosionsfri med 20 års garanti.
I sortimentet så finns det även värmepumpskopplingar för dimension 40x28 mm. Värmepumpskopplingen levereras
tillsammans med Isiflos stödhylsa.

 

 

 

Flexi Adapter

Isiflo Flexi Adapter är en flexibel reparationskoppling som ger en tät och dragfast koppling på alla typer av rör. Den finns i dimension 15-63 mm Ø, både för millimetergänga och tumgänga. Isiflo Flexi Adapterns konstruktion säkerställer att röret kan anslutas till adaptern utan specialverktyg. Plasttänderna i kopplingshuset griper på plaströr och metalltänderna griper på metallrör. Detta tillsammans med o-ringens kompression mot röret resulterar i en stark och säker koppling.


Isiflo Flexi Adapter är tillverkad i ett kompositmaterial, en speciell glasfiberarmerad polyamid som är utvecklad för hög styrka och lång livslängd. Materialet innehåller inga farliga ämnen och är 100%
korrosionsbeständigt.

 

 

 

Servis/Garnityr

Isiflos servisventil har samma höga kvalitet och flexibilitet som Isiflos mässingskoppling. Den finns i dimension 25-63 mm Ø och passar alla typer av rör. Servisventilens tätningskägla finns i både EPDM för vatten och NBR för avlopp. Servisventilen är tillverkad i mässingslegeringen CW625 vilket gör produkten korrosionsfri med 20 års garanti.

 

Isiflos garnityr finns i justerbara längder mellan 350 - 4020 mm och det passar alla typer av ventiler. Garnityret har en syrafast spindel för att klara sig från korrosion i tuffa miljöer. Den orange toppen på garnityret gör det extra synligt för att undvika skador.
Servisventil och garnityr monteras enkelt ihop med en bajonettlåsning, och man behöver inte andvända någon sprint.

 

Se Isiflos kopplingssortiment här >>

 

 

 Garnityr

 

Du kanske också är intresserad av...

SGDS gruppen AB / Box 11076, 161 11 BROMMA