×
Du använder en gammal version av webbläsaren som tyvärr ej stöds av Dahl.
Tillbaka

Ett brett blandarsortiment

  • Ett brett sortiment anpassat för den svenska marknaden från Nordens största blandartillverkare.

Oras har sedan starten 1945 i Finland fokuserat på högkvalitativa, användarvänliga produkter med tekniska lösningar som också bidrar till både vatten- och energibesparing.

 

Oras var en av de första med att lansera elektroniska blandare redan för 30 år sedan och deras vison är: "We will be the European leader of advanced sanitary fittings".

 

Idag har Oras ett brett sortiment anpassat för den svenska marknaden, allt från standardblandaren och bästsäljaren Oras Swea med kallstartskassett och Eco-flöde (A,B och C-klassad enligt SS820000) till designserier från det långvariga samarbetet med den världskända designbyrån Alessi.

 

Oras Swea
Läs mer om Oras Swea här >>

 

Sedan förra året har flera nya blandarserier lanserats, t.ex designserien Oras Inspera, Oras Esteta Wellfit med varm- och kallvattenbehandling och nu i år uppdaterade Oras Vega med eco-knapp och skållningsskydd för flertalet modeller.

 

Inspera natur
Läs mer om Oras tvättställsblandare här >>

Läs mer om Oras köksblandare här >>

 

Beröringsfria blandare är ett enkelt sätt att värna om miljön då de sparar ända upp till 50 % av vatten- och energiförbrukningen, jämfört med en traditionell ettgreppsblandare. Dessutom höjs hygienen avsevärt. Flera av Oras beröringsfria blandare har Bluetooth anslutning och kan enkelt läsas av och justeras via Oras App.

 

Oras app
Läs mer Oras beröringsfria blandare här >>

 

Oras duschsortiment innefattar allt från handduschar till rain showers. Termostaterna har genomgående kontroll för eco-flöde, värmeinsolerande yta, skållningsspärr och antikalk-munstycken. Flera av duschseten har flexibla väggfästen för enkel montering. Samtliga modeller finns i 160, 40 och 150cc.

 

Rain Shower
Läs mer om Oras duschprodukter här >>

 

Andra produkter i Oras breda sortiment är Smart avstängningsventil för disk- och tvättmaskin, handdusch Oras Bidetta som blir alltmer vanlig, fritidsblandare med varmvattenberedare, tappvattenkran och vattenutkastare, bara för att nämna några.

 

Dahl har också två egna 10 års garantipaket, dessa innehåller Oras Swea tvättställsblandare, Oras Swea köksblandare med diskmaskinsavstängning, Oras Nova/Apollo termostatblandare och duschset.

 

Läs mer om 10-års garantipaket för 160cc här >>

Läs mer om 10-års garantipaket för 40cc här >>

 

På oras.com hittar du över 400 BIM objekt för Oras sortiment som enkelt kan laddas ner.
Flera av Oras blandarserier installeras med systemet Oras 3S-Installation som gör monteringen snabb, enkel och säker.

 

 

Du kanske också är intresserad av...

Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00