×
Den version av webbläsare du använder stöds tyvärr inte av dahl.se.
Tillbaka

Utvalda favoriter från Nordens största blandartillverkare.

Finska Oras har sedan starten 1945 fokuserat på högkvalitativa, användarvänliga produkter med tekniska lösningar som bidrar till både vatten- och energibesparing.


Oras var ett av de första företagen i världen med att lansera elektroniska blandare redan för 30 år sedan. I dag är Oras SMART den nya generationen beröringsfria blandare med inbyggd Bluetooth-teknik som kan justeras och övervakas i Oras App.


Oras SMARTA blandare
Beröringsfria SMARTA blandare är ett enkelt sätt att värna om miljön då de kan spara ända upp till 50 % av vatten- och energiförbrukningen, jämfört med en traditionell ettgreppsblandare. Dessutom höjs hygienen avsevärt. visste du att en beröringsfri blandare kan minska förekomsten av bakterier med upp till 98 %?

 

Bild 1

Läs mer Oras beröringsfria blandare >>
Se en film om Oras SMARTA blandare >>

 

 

Oras hybridblandare – för alla hemmaproffs!
En sensorstyrd hybridblandare har det bästa av två världar – alla fördelar med beröringsfri funktion och det praktiska hos en manuell blandare med vred för varmt och kallt vatten. En digital temperaturdisplay varnar om vattnet blir för varmt och flera modeller har Smart diskmaskinsavstängning, för att minimera risken för vattenskador. Oras Optima 2729F har dessutom en flexibel utloppspip med två olika strållägen, för att förenkla köksarbetet ytterligare.

Bild 2

Läs mer om Oras Optima 2729F >>

 

Nyhet! Oras matt black edition
Upptäck det nya svarta! Oras produkter är belagda med en nano-keramisk beläggning som ger en extrem slitstark och motståndskraftig yta. Beläggningen är vattenavvisande och skyddar färgen från UV-strålar, så att den håller sig lika fin år efter år. Det kräver minimalt med underhåll.

Bild 3

Oras matt black edition, fler produkter kommer inom kort.
Oras Electra 6151FZ-33 >>

 

 

 

Nya favoriten Oras Nova rain shower!
Oras Nova rain shower har en snygg, stilren design och är prisvärd utan att göra avkall på Oras höga kvalitet. Takduschpaketets termostatblandare har användarvänliga vred med temperaturbegränsning och flödeskontroll för Eco-flöde. Takduschen är enkel att montera  duschstången är kapbar och har justerbart väggfäste.
Finns i 160, 40 och 150 cc.

Bild 4

 Läs mer om Oras Nova rain shower >>

 

Här kan du se en film om Oras SMARTA produkter

 

Du kanske också är intresserad av...

Dahl Sverige AB / Box 67 / 177 22 Järfälla / 08-583 595 00