Start

/

Dahlguiden

/

Nya FMM 9000XE är här
Dahlguiden

Nya FMM 9000XE är här

FMM 9000XE är en komplett serie för kök och badrum. Serien är framtidssäkrad med nya energibesparande funktioner och flöden samt hållbara blyfria material som lever upp till dagens lag- och marknadskrav. Hela serien finns i krom eller i borstad krom – tillverkade i Mora.

Köksblandare 9000XE

9000XE Köksblandare har anpassade flöden som lever upp till dagens lag- och markandskrav. De är utrustade med smarta, innovativa och energibesparande funktioner såsom kallstart, mjukstängning, temperaturspärr samt energi- och vattenbesparande strålsamlare.

Köksblandarna har även en slitstark ytbehandling i krom eller borstad krom och platsar i vilket kök som helst, oavsett storlek. Välj mellan C-pip, U-pip och flexi-pip.

Till produkterna >>

FMM Dahl Nyhetsmail 350x350 kök

Tvättställsblandaren 9000XE

Tvättställsblandaren har anpassade flöden som lever upp till dagens lag- och marknadskrav. De är utrustade med smarta, innovativa och energibesparande funktioner såsom kallstart, mjukstängning, temperaturspärr samt energi- och vattenbesparande strålsamlare.

Tvättställsblandarna har även en slitstark ytbehandling i krom eller borstad krom och platsar i vilket badrum som helst, oavsett storlek.

Till produkterna >>

Tvättställsblandaren 9000XE

Duschblandare 9000XE

Duschblandare och duschset i krom eller borstad krom som passar i alla typer av duschar och badrum. Blandarna är utrustade med noga avvägd tryck- och temperaturreglering, lätt vikt samt ljuddämpande och energibesparande funktioner.

Duschseten kommer med justerbara väggfästen, duschslangar i metall samt funktioner som säkerställer ett behagligt tryck utan att slösa på vattnet.

Till produkterna >>

Duschblandare 9000XE